Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Beata73 06:04, 22 cze 2013

Witaj Edytko wpadłam na twoje ranczo i to istny raj kwiatowy zostaję u ciebie na dłuzej pozdrawiam
A to moje wicikrzewy
eda 08:58, 22 cze 2013

Beata73 napisał(a)
Witaj Edytko wpadłam na twoje ranczo i to istny raj kwiatowy zostaję u ciebie na dłuzej pozdrawiam
A to moje wicikrzewy
witam serdecznie i zawsze zapraszam pięknie ci rosną wiciokrzewy Beatko u mnie tylko dwa się udomowiły trawkę masz miodzio dozobaczenia nieomieszkam pobiegać u ciebie
Karolinek 09:12, 22 cze 2013

edyta_borkowska_kuchcik napisał(a)
kochana tak się zasiedziałam i szukałam i szukałam dobrze że rodzinka spi i znalazłam wiciokrzew japoński aureoreticulata lpowiem że jesienią liscie różowieją i opadają na zimę ziewam pachnie delikatnie waniliowo o tak........

Edytko, ty nocny marku Dzięki za info. Ciekawy jest, Twój już ma trochę latek......
eda 09:17, 22 cze 2013

Piękny dzień się zapowiada więc miłego dnia kochaniiiiiiiiiiiiiiiii ranczo z rana
eda 09:20, 22 cze 2013

Karolinek napisał(a)

Edytko, ty nocny marku Dzięki za info. Ciekawy jest, Twój już ma trochę latek......
witaj Karolinko tak wlazłam na szybkiego i do roboty rodzinnej lecę a tak mam go już trochę i nieraz przymarzał po zimie ale zawsze się wziął i teraz to muszę go nawet podcinać buziole lecą miłego poranka
hanka_andrus 10:44, 22 cze 2013

Edytko,rodzinna robota nie do przerobienia! Żebyś miała dziś trochę czasu posiedzieć w cieniu!

Czy wiesz jak nazywa się ten dzwonek?

eda 23:18, 22 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Edytko,rodzinna robota nie do przerobienia! Żebyś miała dziś trochę czasu posiedzieć w cieniu!

Czy wiesz jak nazywa się ten dzwonek?

witaj Hanus piękne te dzwonki a nie nabijasz się ze mnie ? bo ja znalazłam tylko przecież napewno ty wiesz jak popatrzałam to z rodziny ostróżek ogrodowych a dokładnie dzwonek ogrodowy-campanula meadium o tylko kolor inny i nie wiem czy to napewno ten paaaaaaaaaaaaaaaaa popatrzę jeszcze
hanka_andrus 23:36, 22 cze 2013

Edytko, kiedyś dzwonki dla mnie były tylko jedne, te co na łąkach. Potem jak zaczęłam mieć ogród,własny, to zdziwiłam się różnorodnością.,Mam nawet takie ,które za chwasty uważam, bo rozłażą się rozłogami po okolicy,i wytępić trudno. A ten dostałam od Krysi zza lasu, bez wskazania czy duży, czy mały, i posadziłam go nas kraju rabaty z trawami.Teraz on gra pierwsze skrzypce,ale zasłania resztę towarzystwa.Chciałam o nim co poczytać, ale jak człowiek nie uświadomiony, to jak szukać? Moje pytanie było z niewiedzy. Dzięki Tobie,będę teraz wiedziała z kim mam do czynienia.,
Ponoć są jeszcze białe i różowe.Dobrej nocy.
eda 23:49, 22 cze 2013

hanka_andrus napisał(a)
Edytko, kiedyś dzwonki dla mnie były tylko jedne, te co na łąkach. Potem jak zaczęłam mieć ogród,własny, to zdziwiłam się różnorodnością.,Mam nawet takie ,które za chwasty uważam, bo rozłażą się rozłogami po okolicy,i wytępić trudno. A ten dostałam od Krysi zza lasu, bez wskazania czy duży, czy mały, i posadziłam go nas kraju rabaty z trawami.Teraz on gra pierwsze skrzypce,ale zasłania resztę towarzystwa.Chciałam o nim co poczytać, ale jak człowiek nie uświadomiony, to jak szukać? Moje pytanie było z niewiedzy. Dzięki Tobie,będę teraz wiedziała z kim mam do czynienia.,
Ponoć są jeszcze białe i różowe.Dobrej nocy.
tak tak troche pokopałam i wkleiłam to sobie zobaczysz ciekawe są dobrej nocy i kolorowych snów
eda 10:14, 25 cze 2013

Od wczoraj u mnie leje a to fotki z przed deszczu...... krzewuszka hosta zbiera pączki