No widzisz trza experymentować zawsze coś tam wyjdzie mała to na razie słomiany zapał do wszystkiego i bardzo szybka jest po tatusiu ja to troszkę ślimaczek ha ha
Alo alo gdzie pani była i jaka buziuchna śliczna
Sumak fajny i jesienią bardzo cieszy kolorami wiosną dużo pszczółek głośno bzyczą tylko nie popełnij takiego błędu jak ja wsadź do pojemnika i jeszcze folią owiń małe dziurki porób i dopiero wsadź bo ja chodzę i młode pędy ciągle wycinam wszędzie o buziaki
Dzięki Marcia zwiewna zwiewna ale w domu wstydziocha normalnie zapisałam ją na tańce i połowę trzymała mi się nogi później musiałam tańczyć z dziećmi bo ona nie chciała w tańcu patrzeć na panią i ciągle robiła przerwy bo głodna normalnie wykończy mnie ale co się na skakałam to moje ha ha
Jak to miło posłuchać, że inne dzieci też mają swoje widzimisie i rodzice czują się wykończeni, mnie energia mojego Małego przerasta normalnie dzisiaj, nie mogę go normalnie zmęczyć
A moje dzieci męczą się już ze swoimi dziećmi Ale dzisiaj to męczenie jak były małe wspominam bardzo miło. Ale przyznaje czasami miałam też dość. Pozdrawiam.
Ewcia damy radę moja Lena teraz walczy w nocy z koszmarami i chyba w gardło się przemienią kichanie już było tylko czekać na atrakcje a taki był spokuj z chorobami
Bożenko to chyba dobrze że broją i wykańczają bo wtedy wiemy że je mamy buziaki
Tematy dzieciowe na tapecie .Dobrze ,że moje już raczej zajmują się sobą .Jak pomyślę kilka lat w stecz to ,już jestem wykończona .Teraz tą swoją energie ,pożytkują 3 razy w tygodniu na treningach ,plus w sezonie co sobota zawody .
Jak tam pogoda u mnie wschodzi słonko.
Renatko jedno się zajmuje sobą a drugie nie bardzo żeby coś mniejszemu zorganizować to trzeba wozić a tu z tym krucho jak eMa nie ma w domu o ale dwa razy w tyg świetlica no i tańce w sobotę zobaczymy czy się uda Fajnie masz że twoje chcą
Ewcia to wykopki udane uratowane zbiory ha ha Buziaki ;D