Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

eda 17:54, 14 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Na kurs zapisz od razu i Małą, przecież ona po mamie geny kwiatkowe ma, już to widać Kulkować będziesz, fajnie, ja się zastanawiałam jak ja nic równo sama nie zrobię, to jak ja kulki będę ciąć, i się okazało, że kulki spoko wychodzą i bardzo lubię ciąć

No widzisz trza experymentować zawsze coś tam wyjdzie mała to na razie słomiany zapał do wszystkiego i bardzo szybka jest po tatusiu ja to troszkę ślimaczek ha ha
eda 18:00, 14 paź 2014

Luckaa napisał(a)
Piękny sumak, od zawsze mi się podobał, musze koniecznie miec go u siebie

Alo alo gdzie pani była i jaka buziuchna śliczna
Sumak fajny i jesienią bardzo cieszy kolorami wiosną dużo pszczółek głośno bzyczą tylko nie popełnij takiego błędu jak ja wsadź do pojemnika i jeszcze folią owiń małe dziurki porób i dopiero wsadź bo ja chodzę i młode pędy ciągle wycinam wszędzie o buziaki
eda 18:08, 14 paź 2014

Tusiala napisał(a)
Tancerka zwiewna jak rusałka

Dzięki Marcia zwiewna zwiewna ale w domu wstydziocha normalnie zapisałam ją na tańce i połowę trzymała mi się nogi później musiałam tańczyć z dziećmi bo ona nie chciała w tańcu patrzeć na panią i ciągle robiła przerwy bo głodna normalnie wykończy mnie ale co się na skakałam to moje ha ha
Ewkakonewka 18:51, 14 paź 2014

Jak to miło posłuchać, że inne dzieci też mają swoje widzimisie i rodzice czują się wykończeni, mnie energia mojego Małego przerasta normalnie dzisiaj, nie mogę go normalnie zmęczyć
EPODLAS 19:47, 14 paź 2014

A moje dzieci męczą się już ze swoimi dziećmi Ale dzisiaj to męczenie jak były małe wspominam bardzo miło. Ale przyznaje czasami miałam też dość. Pozdrawiam.
eda 23:43, 14 paź 2014

Ewcia damy radę moja Lena teraz walczy w nocy z koszmarami i chyba w gardło się przemienią kichanie już było tylko czekać na atrakcje a taki był spokuj z chorobami

Bożenko to chyba dobrze że broją i wykańczają bo wtedy wiemy że je mamy buziaki
renatamama3 08:35, 15 paź 2014

Tematy dzieciowe na tapecie .Dobrze ,że moje już raczej zajmują się sobą .Jak pomyślę kilka lat w stecz to ,już jestem wykończona .Teraz tą swoją energie ,pożytkują 3 razy w tygodniu na treningach ,plus w sezonie co sobota zawody .
Jak tam pogoda u mnie wschodzi słonko.
Ewkakonewka 13:09, 15 paź 2014

Hej Eda Ja po wykopkach /mini wykopkach/ pomyślałam jak ma mi mysz zjeść, to ja to wyciągnę i sami zjemy Słonecznie pozdrawiam
eda 18:52, 15 paź 2014

Renatko jedno się zajmuje sobą a drugie nie bardzo żeby coś mniejszemu zorganizować to trzeba wozić a tu z tym krucho jak eMa nie ma w domu o ale dwa razy w tyg świetlica no i tańce w sobotę zobaczymy czy się uda Fajnie masz że twoje chcą

Ewcia to wykopki udane uratowane zbiory ha ha Buziaki ;D
eda 18:57, 15 paź 2014

Dziś się zatęczowało