Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Ewkakonewka 22:06, 18 paź 2014

Eda jakie świetne kolory złapałaś
Jeż super, mieszka blisko? Jak zobaczyłam kiedyś dorosłego jeża to w szoku byłam, że jest taki duży, miałam wyobrażenie z bajek dla dzieci zupełnie inne hihihi
eda 22:57, 18 paź 2014

Ogrodeczek napisał(a)
Witaj Edytko

Odpłynęłam u Ciebie nadrabiam zaległości i wzdycham z zachwytu pięknie u Ciebie jak zawsze !!!

Marcinki, zawciąg, dynie, ogród jesienny obłędny

Bukiety udały się pierwsza klasa !!! Grono pedagogiczne szczęśliwe 6 murowane
Rozłożyłaś mnie cudownym słodziaśnym jeżykiem przy zachodzie słońca
Cudownie!!! Dzięki!!

Pozdrawiam serdecznie

Hej Małgoś jak miło że przydreptałaś Kochana jesteś przebiegłaś wszystkie kąty cieszę się bardzo zapraszam zawsze Buziaki
eda 23:00, 18 paź 2014

barbara_krajewska napisał(a)
Edyto, Twoja tęcza słoneczną pogodę mi przyniosła.

Super Basiu ja czekam jeszcze już było lepiej ale słoneczko by się przydało Buziaki
eda 23:02, 18 paź 2014

anabuko1 napisał(a)
O jaki fajniutki jeżyk.
Już dawno go widziałam na żywo, gdzieś latem

Ana witaj bardzo szybko przebiera nóżkami drzewo mamy pod wiatą na podestach drewnianych więc mają gdzie zimować Pierwszy raz podszedł na taras dla nas to też atrakcja
eda 23:07, 18 paź 2014

Ewkakonewka napisał(a)
Eda jakie świetne kolory złapałaś
Jeż super, mieszka blisko? Jak zobaczyłam kiedyś dorosłego jeża to w szoku byłam, że jest taki duży, miałam wyobrażenie z bajek dla dzieci zupełnie inne hihihi

Dzięki Ewcia wiesz tak siedzę z Lenką w domu i nagle w oknach zrobiło się fioletowo to ja z aparat i lecę ...to wszystko trwało chwilę zaraz ciemno się zrobiło lubię tak wyskoczyć i coś pstryknąć ha ha jeż był naprawdę duży i nosek miał śliczny przyjazny był nawet nie fukał wcześniej to go tylko było słychać tym fukaniem pod drzewem pod wiatą
monteverde 00:05, 19 paź 2014

Zazdroszczę pogody u mnie po deszczu 2 nocnym zrobiło się zimno i nie przyjemnie a miało dzisiaj już świecić słonko, może jeszcze będzie pozdrawiam
00:17, 19 paź 2014
Edytko chyba racja z tym gniciem pączków, że to od deszczu, a jeszcze u mnie one od północy, to może być faktycznie im za mokro. Buziaki
bartek_luberda 11:26, 19 paź 2014

Też mieliśmy fajnego jeża był prawie codziennie i kiedyś rano patrzę rozjechany samochodem na ulicy leży Szkoda bo cieszyliśmy się jak wariaty jak wieczorem latał po podwórku A tak po za tym u mnie piękna pogoda słońce i 20 stopni Wrócił kret a pies (cudownie) za nim kopie Miłej niedzieli Aż się nie chce obiadu robić Pozdrawiam
Kindzia 11:30, 19 paź 2014

U nas wczoraj słoneczko na czerwono zachodziło i dzisiaj piękne słońce i dość ciepło

Tego jeżyka w ogrodzie to zazdroszczę...
Ewkakonewka 16:44, 19 paź 2014

Jest słońce? U mnie ostre bardzo chyba go nałapię hehehe buziak