Witam dziś U mnie lało całą noc okropnie ale na razie niech leje lepsze to niż ślizgawica drogi muszą być przejezdne
Obeszłam ogród i wiecie co lawenda francuska żyje jeszcze eksperyment ma się dobrze nic ją nie uszkodziło zobaczymy jak się do wiosny utrzyma hę
buziaki zostawiam trzy
oj tak był w słońcu ale to miejsce zarosło się i wyszło że ostał się w cieniu chciałam go przenieść ale tam jest dość sucho i skubany mocno cebule schował i jak pamiętam zaczoł ładnie wychodzić i nastały mocne deszcze i szlak go trafił a wychodził z ziemi wcześniej niż poprzedni sezon zobaczymy co będzie bo on kwitł mi lipiec sierpień i przesuwał się do czerwca ..
pozdrówka Aniu
Teraz spokój w dzień szalał myślałam że się nie skończy wszystko się ruszało i światła nie miałam teraz jest oki wieje ale spokojnie Błyskawic nie widziałam taras mam zadaszony szaro było naprawdę miałaś tornado ? ojojoj
Jezu, teraz drzewa prawie do ziemi przygina... W dzień lało tak z 15 minut, kałuże ogromne, jechałam przez Gorzów akurat - a raczej płynęłam. Oberwanie chmury. Współczułam przechodniom, bo cali mokrzy, wiatr parasole z rąk wyrywał.