Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

JoannA 22:26, 12 mar 2015

Masz cudne ciemierniki
JoannA 22:27, 12 mar 2015

Czy te ciemierniki się rozsiewają? Może jakieś siewki wokół się plączą?
eda 14:12, 13 mar 2015

Dzięki Joasiu kocham je Siewki zawsze są zostawiam takie naj większe i później przesadzam albo wydaję tylko w wysyłkę jak byś chciała się nie bawię trudno mi bo na pocztę mam 2 km i nie zawsze się wybieram ale jak będziesz w pobliżu to będę trzymać dla ciebie
eda 14:23, 13 mar 2015

Ale dziś byłam w strachu po wczorajszym wysepkowaniu hepi poszłam spać a tu rano -3 masakra ciemiernikowe leży... mówię do siebie czekaj kobieto będzie słońce to wstaną ...nie zaglądałam w tamtą stronę aż przyszedł wybawiciel słoneczny no i powstały ale się bałam szkoda mi było całe szczęście stoją a ja hepi jupi Dobrze że prymule też te wczoraj wsadzone przykryłam pudełkiem także jest oki
Buziaki dla Was
eda 14:29, 13 mar 2015

JoannA 17:00, 13 mar 2015

eda napisał(a)
Dzięki Joasiu kocham je Siewki zawsze są zostawiam takie naj większe i później przesadzam albo wydaję tylko w wysyłkę jak byś chciała się nie bawię trudno mi bo na pocztę mam 2 km i nie zawsze się wybieram ale jak będziesz w pobliżu to będę trzymać dla ciebie

Byłam tylko ciekawa czy te ciemne też się rozsiewają.
W Twoich okolicach nie bywam, a ciemiernika ciemnego kiedyś kupię może i u mnie siewki się pojawią
pozdrawiam
Nati 20:31, 13 mar 2015

nie no na pstrykanie nie mam czasu, a jeszcze zdjęcia obrobić i wrzucic cięzko... jak jasiu śpi i mam wolne to biorę nianie i na dwór na dwie godzinki wychodzę i całkiem dużo można w tym czasi zrobić

u Cibie kwitnąco, ślicznie, jak przejjeżdżam zawsze zerkam co nowego zrobiłaś

buziaki, buziaki
lojalna_ 20:36, 13 mar 2015

eda napisał(a)

Niezłe sa krolewny
eda 21:08, 13 mar 2015

JoannA napisał(a)

Byłam tylko ciekawa czy te ciemne też się rozsiewają.
W Twoich okolicach nie bywam, a ciemiernika ciemnego kiedyś kupię może i u mnie siewki się pojawią
pozdrawiam

Myślę że tak chociaż pod tym jaśniejszym różowym były ciemnego niedawno wsadzałam bo młodszy jest pewnie źle zrobiłam że wsadziłam trzy kolory blisko siebie ale wtedy jeszcze nie było mody sadzenia takich samych kolorków teraz to szkoda mi ruszać macham
eda 21:11, 13 mar 2015

Nati napisał(a)
nie no na pstrykanie nie mam czasu, a jeszcze zdjęcia obrobić i wrzucic cięzko... jak jasiu śpi i mam wolne to biorę nianie i na dwór na dwie godzinki wychodzę i całkiem dużo można w tym czasi zrobić

u Cibie kwitnąco, ślicznie, jak przejjeżdżam zawsze zerkam co nowego zrobiłaś

buziaki, buziaki

Oj biedna Ty może uda mi się wpaść jak już Lenka będzie całkiem chodząca do szkoły to popstrykam u Ciebie
A ja nic takiego jeszcze nie działałam tak samo ja ty poodkrywałam i czekam na ciepełko cmok cmok