Wejście ,slicznie przy zdobione ,prawdziwa jesień.
Dzięki
no broję broję po cichu wykopałam klonika i w doniczkę tylko ciiii i powycinałam dynię i zupę krem ugotowałam tak jak Kasia radziła i trochę z przepisu udała się bo jadłam z synkiem i rodzice moi tez tato dodał tylko że coś nie kwaśna hi hi
żeby się przełamać to Kasia Bawareczka mi pomogła resztę doczytałam z przepisu od mamy z książki ale i tak inaczej zrobiłam bardziej zupowo do smaku jak chcesz mogę Ci zacytować jak robiłam bałam się czy mi wyjdzie ale udało się i smaczna wyszła .Robiłam jak Kasia mówiła wrzucaj te warzywa co lubisz zagotuj do miękkości i jak wystygnie zamiksuj i wsuwaj Na ciepło lub zimno pycha Składniki takie jak ja dałam to ; -dynia średnia (miąsz wybrać i pestki ten środek wykroić i pokroić )do gara -zalać to szklanką wody lub dwiema + 2 kostki rosołwe -ziemniaki -4lub 5 średnich -marchew-4 średnie w przepisie był mrożony groszek ja nie dałam -cebula średnia w kostkę -natka pietruszki tyle ile lubisz ja dałam sporo i koper jak lubisz -2 łyżki masła -2 szlk mleka ( masło i mleko dodawałam pod koniec ) i zagotowałam później ostudzić i zmiksować gotować tyle jak na zupę do miękkości nie do ciapy i już
O rany kurczaczki ale robota swietne
Fajnie dyńki powycinane. Jak będą świecić też nam zrób fotki Te wzorki pewnie fajny efekt dają? Zupę lubię, trzeba smak odświeżyć ))) Dobrej nocki
Boje sie