Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

LewOgrodowy 21:18, 23 paź 2015

eda napisał(a)
Dobranoc do jutra

Ale mi się podoba to zdjęcie, ślicznie je zakomponowałaś!
Powiem Ci, że wszyscy mówią, że jak Przelewice, to tylko wiosną, jak kwitną azalie i rododendrony, ale nie wiem, czy teraz nie jest piękniej! Może inaczej - teraz też jest równie pięknie! Każda pora roku ma swój urok, mądrze skomponowany jest ten ogród. A klona z pogiętymi pniami to mam w wersji wiosennej - zielone liście, no ale w purpurze jest bomba.
EPODLAS 23:18, 23 paź 2015

To ja jeszcze późnym wieczorkiem wpadła. Te kloniki są śliczne, tylko na moim wygwizdowie nie dały by rady .Pozdrówka
eda 09:30, 24 paź 2015

Milka napisał(a)

oby nie za bardzo, główka cię rozboli

Irenko ma Kasia o czym myśleć oby tylko nic nie przestawiała bo pięknie ma
eda 09:31, 24 paź 2015

hanka_andrus napisał(a)
m wieczorowa porą. Pewnie rodzinka w komplecie , to i czasu na forum nie ma. To nic poczekamy. Jakie ciasto upiekłaś?

O Hanusia jeszcze nie ale i ja muszę zluzować odpoczywam a Ty baw się za mnie wspaniale i świętuj życzenia podaj od Nas buziolki miłego
eda 09:36, 24 paź 2015

LewOgrodowy napisał(a)

Ale mi się podoba to zdjęcie, ślicznie je zakomponowałaś!
Powiem Ci, że wszyscy mówią, że jak Przelewice, to tylko wiosną, jak kwitną azalie i rododendrony, ale nie wiem, czy teraz nie jest piękniej! Może inaczej - teraz też jest równie pięknie! Każda pora roku ma swój urok, mądrze skomponowany jest ten ogród. A klona z pogiętymi pniami to mam w wersji wiosennej - zielone liście, no ale w purpurze jest bomba.

Dzięki kochana jak fajnie że jesteś jak Cię złapać by pogadać więcej na priv spróbuję Tak masz rację każda pora roku w dobrym momencie jest dobra muszę jeszcze złapać szał magnoliowy jak się uda bo jest tam ich trochę
A to byłaś wiosną ? pamiętam pisałaś to wiesz gdzie ja i następnym razem na kawkę koniecznie

Buziolki

wstaw mi jak wyglądał wiosną plisss
eda 09:43, 24 paź 2015

EPODLAS napisał(a)
To ja jeszcze późnym wieczorkiem wpadła. Te kloniki są śliczne, tylko na moim wygwizdowie nie dały by rady .Pozdrówka

Bożenko witaj u mnie też z nimi problem też mam przeciągi ...małego przeniosłam a duży wsadzony dopiero i zobaczymy jak się nie uda znów będę stękać
Macham serdecznie
LewOgrodowy 12:33, 24 paź 2015

eda napisał(a)

Dzięki kochana jak fajnie że jesteś jak Cię złapać by pogadać więcej na priv spróbuję Tak masz rację każda pora roku w dobrym momencie jest dobra muszę jeszcze złapać szał magnoliowy jak się uda bo jest tam ich trochę
A to byłaś wiosną ? pamiętam pisałaś to wiesz gdzie ja i następnym razem na kawkę koniecznie

Buziolki

wstaw mi jak wyglądał wiosną plisss

Odpisałam. A tu klon w maju.

zawitka 12:53, 24 paź 2015

O kurcze jaki piękny pogięty jegomość to on u Ciebie !!!!!!????? wyginałaś go czy taka odmiana ???Na Niedzielę słoneczka
LewOgrodowy 19:27, 24 paź 2015

Teraz widzę, że ten klon jednak na żółto-pomarańczowo się przebarwił, a nie na purpurę. Tyle kolorów, że można oczopląsu dostać. Zawitko, nie, ten klon rośnie w Ogrodzie Dendrologicznym w Przelewicach. Edka mieszka niedaleko, ja natomiast byłam tam wiosną. Klon jest stareńki, stąd te zachwycające pnie.
eda 21:09, 24 paź 2015

LewOgrodowy napisał(a)

Odpisałam. A tu klon w maju.

Cudownie go obfociłaś dzieeeenki