Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

hanka_andrus 22:15, 08 lis 2015

Na szczęście wiatr ucichł. Goście poszli do siebie przed chwilą, pies wywietrzony i ja też. Na dobranoc przyszłam Tobie podziękować za życzenia i życzyć miłych snów.
Czym ręce zająć jak nie ma ogrodu? Ja aktualnie porządkuję nasiona zebrane latem i trzymane w przypadkowych papierkach. Trzeba teraz dla każdego przygotować kopertkę i opisać, żeby było wiadomo i nie zginęło w pomroce pamięci.
Spacerowa czapeczkę muszę upiększyć, bo jest na razie surowizna.
Mam do skończenia narzutę na wersalkę, to mi zajmie gdzieś 2 tygodnie, a potem to już coraz bliżej święta. Chałupkę trzeba odświeżyć, jakieś ozdoby wymyślić. Myślę o tych klockowych aniołkach od Izabelli z Bawarii. Może się uda? Klocki mam w zapasie.
eda 09:14, 09 lis 2015

babka napisał(a)
Edziu u Ciebie zawsze kolorowo

Olcia dzięki ja już się posiłkuję kolorami z tamtych lat hi hi żeby nastrój deszczowy odgonić
eda 09:19, 09 lis 2015

hanka_andrus napisał(a)
Na szczęście wiatr ucichł. Goście poszli do siebie przed chwilą, pies wywietrzony i ja też. Na dobranoc przyszłam Tobie podziękować za życzenia i życzyć miłych snów.
Czym ręce zająć jak nie ma ogrodu? Ja aktualnie porządkuję nasiona zebrane latem i trzymane w przypadkowych papierkach. Trzeba teraz dla każdego przygotować kopertkę i opisać, żeby było wiadomo i nie zginęło w pomroce pamięci.
Spacerowa czapeczkę muszę upiększyć, bo jest na razie surowizna.
Mam do skończenia narzutę na wersalkę, to mi zajmie gdzieś 2 tygodnie, a potem to już coraz bliżej święta. Chałupkę trzeba odświeżyć, jakieś ozdoby wymyślić. Myślę o tych klockowych aniołkach od Izabelli z Bawarii. Może się uda? Klocki mam w zapasie.

Tak Hanusia wiatr ucichł ciepło w miarę słoneczko się przebija...deszcz falami pada cieszyć się tylko że nie było tak groźnie i współczuć tym co mieli fatalną noc z wichurami...
z nasionkami to ja wiecznie mam bałagan i już coraz mniej zbieram w tym roku to w ogóle się opuściłam a to dla tego że już nie ma gdzie siać i ciesze się jak coś samo mi zrobi niespodziankę ...
aniołki klockowe ? a jakie ciekawa jestem...
Miłego Hanuś
Anda 10:09, 09 lis 2015

eda napisał(a)

Ale cuda tu u Ciebie... No jak taką zimę będziesz miała to nie ma się czego bać
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
hanka_andrus 10:19, 09 lis 2015

Aniołka znajdziesz w wątku"Pod Bialo-Niebieska chmurka" u Izabeli z Bawarii str 78
babka 10:30, 09 lis 2015

eda napisał(a)

To jest cudne !
eda 10:42, 09 lis 2015

Anda napisał(a)

Ale cuda tu u Ciebie... No jak taką zimę będziesz miała to nie ma się czego bać

Och dzięki Anda serdeczne oby była łaskawa
eda 10:44, 09 lis 2015

hanka_andrus napisał(a)
Aniołka znajdziesz w wątku"Pod Bialo-Niebieska chmurka" u Izabeli z Bawarii str 78

dzie4kuję Hanuś wieczorkiem sobie popatrzę ciekawa jestem
eda 10:46, 09 lis 2015

babka napisał(a)

To jest cudne !

Olcia dzięki serdeczne a to mi się najbardziej podoba jak ze złota zobacz...

babka 10:53, 09 lis 2015

Gra kolorów niesamowita, nie każdy potrafi wylowić piękno w szczegółach Masz oko