Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Mala_Mi 09:41, 06 lis 2015

U mnie też mgła.. myślałam że chociaż szron coś pomaluje.. i nic z tego.. dziś po południu mogę skoczyć do ogrodu a tu tak paskudnie..brrrrr

W liściach zrobiłam szur szur.. ostatni łyk kawy i koniec przerwy ...
hanka_andrus 10:39, 06 lis 2015

Edytko! Pojaśniało od Twojego słoneczka, ale niestety, tylko na ekranie. Za oknem szaro-buro.
Ale i tak życzę optymizmu, co by nie wpaść w jesienną chandrę. Cieszmy się, do końca listopada jeszcze ma tak być. A więc w miarę ciepło. Strasznie nie lubię tych zimowych okryć, czapki, szaliki, buciory. Brrr

Buźkam i znikam.
Ewkakonewka 12:51, 06 lis 2015

Eda same ciekawostki u Ciebie. Ty kolekcjoner normalnie jesteś Z bliska niesamowicie wygląda i chyba to jakiś kuzyn mojego cypryśnika jest
Dobrze, że słoneczne kwiatki dałaś. Eh ponuro i zimno, masakra. Jeden plus, że nie wieje i liściory ładnie się grabi Buziak
eda 19:38, 06 lis 2015

Mala_Mi napisał(a)
U mnie też mgła.. myślałam że chociaż szron coś pomaluje.. i nic z tego.. dziś po południu mogę skoczyć do ogrodu a tu tak paskudnie..brrrrr

W liściach zrobiłam szur szur.. ostatni łyk kawy i koniec przerwy ...

Aj to pracowita myszka z ciebie Aniu ja w domku coś nie coś bo w ogrodzie nie chciało mi się taka wilgoć bałam się znów mojego lumbago poczekam na sło0ńce i załatwię kasztana za siatką teraz nie mam dużo liści szybko mi idzie tulipanowiec trochę to szur pod niego bo tam mam ciemierniki i dziurawce z sumaka też wykorzystane bo też ciemierniki i lawenda pod bonzajem i już ha ha ty kawkę a ja zieloną wspomagam się bo misiu się robię
eda 19:42, 06 lis 2015

hanka_andrus napisał(a)
Edytko! Pojaśniało od Twojego słoneczka, ale niestety, tylko na ekranie. Za oknem szaro-buro.
Ale i tak życzę optymizmu, co by nie wpaść w jesienną chandrę. Cieszmy się, do końca listopada jeszcze ma tak być. A więc w miarę ciepło. Strasznie nie lubię tych zimowych okryć, czapki, szaliki, buciory. Brrr

Buźkam i znikam.

Więc Hanusia słońce same musimy sobie robić o ja też lenistwo mam do tego ubierania tak fajnie było sobie siup wyskoczyć po coś na ogród na luzie
Buziolki wieczorne
eda 19:49, 06 lis 2015

Ewkakonewka napisał(a)
Eda same ciekawostki u Ciebie. Ty kolekcjoner normalnie jesteś Z bliska niesamowicie wygląda i chyba to jakiś kuzyn mojego cypryśnika jest
Dobrze, że słoneczne kwiatki dałaś. Eh ponuro i zimno, masakra. Jeden plus, że nie wieje i liściory ładnie się grabi Buziak

O nie tak udało mi się bo ja jak sroczka lubię ciekawostki wtedy miałam fazę na rudości brązy ...chyba nadal mam hi wiesz wydaje mi się że się ociepliło i bardziej bliżej deszczu niż słońca nadal ...a ja sobie pośpiewam ha ha ....
lato lato lato czeka razem z latem czeka rzeka już za parę dni za dni parę wezmę plecak swój i gitarę ....alem siem odmłodziłam ochhhhh jeeee
lojalna_ 20:06, 06 lis 2015

Edka koneserka ja to juz od dawna mowie u Ciebie same perelki Edziu
Buziaki
jazzy 20:08, 06 lis 2015

eda napisał(a)

Ech, uwielbiam takie ujęcia
eda 20:18, 06 lis 2015

lojalna_ napisał(a)
Edka koneserka ja to juz od dawna mowie u Ciebie same perelki Edziu
Buziaki

oj tam oj tam w szkółce mają to ja też hi hi buziolki kochana
eda 20:19, 06 lis 2015