Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy » Edycja postu

Ranczo Edy

eda 11:29, 26 lis 2013

gierczusia napisał(a)
A mój wiciokrzew mimo śniego lekkiego dalej kwitnie ... Wariat normalnie

Buziam gorrąco
może warjat Elcia ale swój honor ma myśli sobie jestem twardy Uściskuje gorąco
GorAna 12:10, 26 lis 2013

Edytko, widzę, że zima i w Twoim kierunku idzie....szronek wykończył resztę kwiatków....taki ich los
Pozdrawiam
eda 12:15, 26 lis 2013

GorAna napisał(a)
Edytko, widzę, że zima i w Twoim kierunku idzie....szronek wykończył resztę kwiatków....taki ich los
Pozdrawiam
Tak tak Aniu nieuniknione tylko teraz kołderka śniegu by się przydała chyba że puści Buźiam
Kindzia 13:08, 26 lis 2013

Ładne zdjęcia takie ze szronem

U nas buro i ponuro...śniegu ni ma...
Bogdzia 19:39, 26 lis 2013

eda napisał(a)

Poczytałam i pooglądałam u Ciebie i szczególnie to zdjęcie mnie zainteresowało.Masz fajny widok na śliczny kościólek, jakbyś pod siatką posadziła zielony gesty żywopłot wysokości równej siatce , to ten widok byłby jeszcze piekniejszy Serdeczne pozdrówka zostawiam.
eda 19:58, 26 lis 2013

Bogdzia napisał(a)

Poczytałam i pooglądałam u Ciebie i szczególnie to zdjęcie mnie zainteresowało.Masz fajny widok na śliczny kościólek, jakbyś pod siatką posadziła zielony gesty żywopłot wysokości równej siatce , to ten widok byłby jeszcze piekniejszy Serdeczne pozdrówka zostawiam.
Bogdziu witaj dzięki za rady wybacz nie skorzystam za dużo roboty z obcinaniem ale pewnie widok by był ładniejszy Po tej stronie rosną wejgele jak się rozrosną to też będzie efekt wolno rosną bo same kamienie w ziemi trzeba czekać Dzięki za odwiedzinki serdeczne
eda 20:00, 26 lis 2013

Kindzia napisał(a)
Ładne zdjęcia takie ze szronem

U nas buro i ponuro...śniegu ni ma...
Kasiu już niedługo będzie aż się znudzi byle by deszczu już nie było buźiam
Bogdzia 20:07, 26 lis 2013

eda napisał(a)
Bogdziu witaj dzięki za rady wybacz nie skorzystam za dużo roboty z obcinaniem ale pewnie widok by był ładniejszy Po tej stronie rosną wejgele jak się rozrosną to też będzie efekt wolno rosną bo same kamienie w ziemi trzeba czekać Dzięki za odwiedzinki serdeczne

Waigele też mogą byc a wiesz że je po kwitnieniu trzeba ciąc?- oczywiscie jak będą większe.
Mala_Mi 21:34, 26 lis 2013

Czy maczki u ciebie są kolejny rok? Czy może sie same wysiewają, czy trzeba co roku z nowych nasion? Spodobały mi się ,a mam je pierwszy rok..
Kindzia 08:52, 27 lis 2013

Ja też teraz jesienią dostałam nasiona maków, bardzo mi się podobały, takie ciemno różowe są, pełne. Ciekawa jestem czy u mnie też będą chciały rosnąć...w maju wysieję.

Pozdrawiam