Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Nati 09:51, 05 gru 2013

super awatarek i storczyk jaki piękny moje coś ruszają i nie chcą się pokazać, może na święta zakwitną na chwilę zajrzałam co słychać, jak zwykle się dzieje ,

aha choinki od dziś sprzedają w szkółce, jak chcesz to leć zaklepać, ja chyba wezmę z korzeniem i spróbuję wysadzić do gruntu w zeszłym roku mi się nie przyjęła ale spróbuję jeszcze raz , Madzi się udaje co roku wysadzić.

buziaki papa

p.s. jak po imieninkach
Nati 09:54, 05 gru 2013

Nati co ci się we mnie podobało ? normalnie podniosłaś mnie na duchu już wczoraj mnie brało to paskuctwo opatuliłam się jak babciunia i pewnie dlatego ci się podobałam ha ha buźiaki

bo widziałam cię od tyłu w talkim płaszczu, myslę kto to idzie i jak się odwróciłam to widzę taka opatulona Edytka, ale fajnie mi się podobało.
zawitka 18:57, 05 gru 2013

Edytko narobiłaś mi smaku ha ha
EPODLAS 22:01, 06 gru 2013

Edytko, byłam i pozdrawiam ciepło w ten wietrzny i zimny wieczór.
renatamama3 22:23, 06 gru 2013

Edytko,Mikołaj dzieciakom ,prezenty dostarczył?
eda 12:01, 07 gru 2013

Witajcie kochane super dziękuję za wizytę i za to że buźka wam się podoba Mi wasze oczywiście też hoł hoł Renatko Mikołaj był pod poduchą i na nogach w kształcie dziadków i Lencia była z przedszkolakami na bajce i u Mikołaja na obiedzie i deserku super taka zmęczona była Bożenko u mnie strasznie wiało prąd raz był raz nie a wodę dostałam dopiero wczoraj wieczorem szok tylko dziękować Bogu że nic się nie stało nikomu Także serdecznie Was kochane uściskuje Hanuś, Nati ,Bożenko ,Renatko ,Zawitko ,Elu i Gosiu , Nati dziękuję za wiadomość o chojaku u mnie sztuczna cccccccii nie lubię sprzątać igieł i robię stroiki albo do wazonu ha ha buźiaki posyłam a imieninki się udały w rodzinnym gronie i wody ognistej zostało na święta spotkamy się u Beatki hejka
Nati 17:00, 08 gru 2013

Nati dziękuję za wiadomość o chojaku u mnie sztuczna cccccccii nie lubię sprzątać igieł i robię stroiki albo do wazonu ha ha buźiaki posyłam a imieninki się udały w rodzinnym gronie i wody ognistej zostało na święta spotkamy się u Beatki hejka

eda 18:41, 09 gru 2013

zawitka napisał(a)
Edytko narobiłaś mi smaku ha ha
Zawitko mi samej też brakuje nieraz posiorpać coś smakowitego w wesołym towarzystwie Buźiaki posyłam i coś na ząbek ha ha
ewsyg 19:14, 09 gru 2013

Smakowicie u Ciebie Edytko
eda 19:55, 09 gru 2013

ewsyg napisał(a)
Smakowicie u Ciebie Edytko
Witaj Ewcia a tak się obdarowujemy a to dla cię