Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Edy

Ranczo Edy

Tusiala 12:18, 10 gru 2013

Jakie piękne pyszności. Ależ mi apetytu narobiłaś
Mala_Mi 12:25, 10 gru 2013

Cccciiiiii .. ja też rozmyślam nad sztuczną, jakoś nie chce mi sie igieł sprzątać ... i dokłądać sobie roboty głupiego...
malgorzata_s... 12:32, 10 gru 2013

Dziewczyny przestańcie bo się śliną utopię
eda 14:02, 10 gru 2013

Witajcie dziewczyny u mnie deszczowo i ciepło M-uś kupił baterie i wiem jaka temp w końcu o taka w domu 23 a na zewnątrz 7 u synka w pokoju ciepełko bo pale w piecu córcia kaszle i dogrzewamy się a co tam Aniu sztuczne też piękne są i chyba najważniejsze to światełka Gosia nie top się tylko zamknij oczy i wyobraźnią wsuwaj razem z nami ha ha A to dla Was tradycyjnie Nati,Marto,Aniu i Gosiu
Nati 15:04, 10 gru 2013

ciasteczka pyszne ale na razie się wystrzegam z różnym skutkiem ale próbuję, zobaczymy jak w święta mi pójdzie, teraz konsekwentnie ćwiczę zadowolona.

papatki
eda 12:26, 11 gru 2013

Nati napisał(a)
ciasteczka pyszne ale na razie się wystrzegam z różnym skutkiem ale próbuję, zobaczymy jak w święta mi pójdzie, teraz konsekwentnie ćwiczę zadowolona.

papatki
Cieszę się że humor dopisuje i trzymam kciuki mi na razie tylko udaje się pić raz dziennie zieloną ha ha buźiaki Nati
eda 13:16, 11 gru 2013

Ciepło i deszczowo witam wszystkich Dowiedziałam się przypadkiem bo ,aż wstyd ,że nie wiedziałam że ciemiernik to kwiat ZIMY kwitnie w śniegu wiedziałam ze wczesną wiosną kwitnie w śniegu a tu proszę pąki Poszłam dzisiaj z rana na rabatkę pod sumakiem i odkryłam liście sumakowe i proszę pąki teraz będę czekać na kwiaty i cieszę że w końcu coś się dzieje. ciemierniki
Nati 14:13, 11 gru 2013

eda napisał(a)
Cieszę się że humor dopisuje i trzymam kciuki mi na razie tylko udaje się pić raz dziennie zieloną ha ha buźiaki Nati

fajnie, zielona ponoc lepsza a ja nie mogę tego przełknąć , czerwoną piję tylko i kawę i oduczam się słodzić a wczoraj 2 paski czekolady poszły w ruch ale czułąm że muszę zjeść bo i tak do wieczora bym się zamęczyła myśleniem o tej jednej kostce

papatki fajne ciemierniki, ja nie mam u siebie ale też poluję na nie.

Nati 14:18, 11 gru 2013

eda napisał(a)

Pieeeeeeeeeekne superaśkie

dziękuję !!!!
superaśka to ty jesteś!, taka zawsze pozytywna, ja nie umiem bezpośrednio ale na "papier" to zawsze odczucia wyleję
eda 14:33, 11 gru 2013

Nati napisał(a)

fajnie, zielona ponoc lepsza a ja nie mogę tego przełknąć , czerwoną piję tylko i kawę i oduczam się słodzić a wczoraj 2 paski czekolady poszły w ruch ale czułąm że muszę zjeść bo i tak do wieczora bym się zamęczyła myśleniem o tej jednej kostce

papatki fajne ciemierniki, ja nie mam u siebie ale też poluję na nie.

czerwona chyba za kwaśna a może nie próbowałam ha ha Ciemiernika mam już długo i okazało że nie znam go zbyt dobrze ha ha buźiaki i mam tylko zdjęcie jak już stracił kolory -przekwitał resztę fotek komputer mi zjadł