No podejrzewałam, że cosik w kierunku płyty robiłaś(wywnioskowałam z postów), ale znam Anię z osobistej rozmowy z Nią (choć tylko telefonicznej) i wiem jak potrafi motywować....
....Kasiu wiem, że sucho, ale nie chciej takiej burzy jaka wczoraj była u mnie...cała ulica pływała....w garażach po mojej stronie wody po kostki, w garażach po przeciwnej stronie wody było już po pas....moje zbiorniki przelane, a nadmiar wody nie zdążył odpływać na ogród.....do 1 w nocy walczyliśmy, żeby chociaż trochę wypompować wodę z garażu...dzisiaj wielkie suszenie na ulicy.....teraz za oknem znowu ukrop i do tego wilgotno....
Wiem, że klima to cudo, szkoda, że tylko w aucie.....następny raz mówisz?....tylko wszędzie daleko jakoś
Nie chcę żadnej burzy...przypuszczam co przeżywaliście...nam domu nie zalewało, a żal było patrzeć na gnijące rośliny, a Wy woda w garażu... Nockę mieliście upiorną Byle się tylko nie powtórzyło...bo znowu coś o burzach gadają
Nie jest tak daleko...Kondzio do Kubusiowa się wybiera...to jest daleko
A ja właśnie taka do siedzenia chcę, żebym mogła pod domkiem od południowej strony postawić, chociaż dla mnie niekoniecznie długa.....ciekawa jestem samej konstrukcji
Ja nie wiem , jak tu żyć bez tych fotek ??... Ławki mnie się kce zobaczyć ,a tu ni ma ..... Jutro jak dostaniemy pozwolenie to się forum od fotek zagotuje
Wiesz, że jestem zaskoczona, że tak przyzwoicie ten pierwszy wyrób eMusiowi wyszedł...całkiem, całkiem...nie jest to szczyt elegancji wprawdzie, ale źle też nie jest...