Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

baraga1904 20:52, 04 cze 2013

......zazdroszczę spotkania...mino prognoz będzie ekstra... posiedzicie i pogadacie pod zadaszeniem...może to nie to samo co w ogrodzie ale poznanie się w realu to jest niesamowite wrażenie...
eliza3 20:59, 04 cze 2013

... a od czego mamy parasole... będzie dobrze... do soboty może się wypada...
Kindzia 21:05, 04 cze 2013

JulkAd napisał(a)
Za łezką ostróżki jak najbardziej, ale o ile pamiętam masz dwie horti po bokach w planie? Czy już wsadzone? Jeżeli nie to kolor dowolny, jeżeli red barony tak jak chciałaś to musisz w ich tonacji dać....jakiś jaśniejszy róż

Nie starczyło red baronów...wszystkie 7 ogrodowych mam posadzone w rogu za Nigrą...Z jednej strony jest diabolo z tawułkami, z drugiej derenia i tawułki. Przed nimi lilie. Tu tylko takie zdjęcie mam

W tych rogach z jednej i drugiej strony są lilie, na lewo diabolo z tawułkami (kupowane jako białe, ale chyba różowe będą), na prawo dereń elegancik i tawułka biała z ciemnoróżową.
Zrobię zdjęcie całościowe w piątek, to może mi kolor doradzisz...
Właśnie nie wiem czy róż, nie za dużo go będzie? Chyba na kolor tawułek poczekać przyjdzie...
Kindzia 21:06, 04 cze 2013

JulkAd napisał(a)

U mnie takie pąki jak miały tak mają....tylko okrywowe zaczęły maleńkie pączusie wypuszczać i pnąca, co skoczka miała ma coraz więcje pąków, ale całkowicie zamkniętych...kolor nadal tajemnicą

U mnie też stoją...pytałam eMusia, mówi, że róże bz
Kindzia 21:13, 04 cze 2013

danuta_szwajcer napisał(a)
Astry Kasiu chociaz dobrze się przyjmą ,przed deszczami tak nasadziłam smierdziuszek co tez nasiałam i widze, ze fajnie rosną ale cynie nic a nic bo za zimno mają chyba i moze i za mokro juz.To jakas masakra juz z tą pogodą to tak jak i ze zdrowiem u mnie jakieś to upierdliwe jak sie przyczepiło to odejsc nie chce. U nas leje i leje a w ogrodzie juz okropnie wyglada. Słoneczka życze

Cynii parę tylko swoich sadzonek miałam i też stoją. Przyjęły się, ale marnociny takie...
Śmierdziuszki zdrowe dla innych roślin, miałam w zeszłym roku, ładnie się rozrastają!
Ja myślę, że Twoje zdrowie może na słonko czeka? Przecież musi się to skończyć! Nie pomagają Ci te antybiotyki? Może trzeba zmienić? Wierzę Ci, że męczące to jest i współczuję Ci bardzo Danusiu.
Kindzia 21:14, 04 cze 2013

AniaDS napisał(a)
To co Kasiu, widzimy się w sobotę?

Będziesz Aniu???? SUPER !!!! Bardzo się cieszę
Kindzia 21:17, 04 cze 2013

baraga1904 napisał(a)
......zazdroszczę spotkania...mino prognoz będzie ekstra... posiedzicie i pogadacie pod zadaszeniem...może to nie to samo co w ogrodzie ale poznanie się w realu to jest niesamowite wrażenie...

Nie będzie Cię? Szkoda Przecież blisko masz, data Ci nie pasuje Agnieszko?
W tamtym roku tremę miałam, pierwszy raz, to wiesz I bardzo świeża byłam na Ogrodowisku...Teraz część z Was znam, przyjemnie będzie, mimo deszczu
Kindzia 21:18, 04 cze 2013

eliza3 napisał(a)
... a od czego mamy parasole... będzie dobrze... do soboty może się wypada...

Elcia z Tobą zawsze jest przyjemnie się spotkać. Poza tym coś obiecaliście!
JulkAd 21:24, 04 cze 2013

Oj zazdroszczę Wam tego spotkania...czekam zatem na zdjęcia Kasiu. Będziem myśleć
Kindzia 21:43, 04 cze 2013

JulkAd napisał(a)
Oj zazdroszczę Wam tego spotkania...czekam zatem na zdjęcia Kasiu. Będziem myśleć

Będzie miło, nawet z deszczem !!!!!!!
Obfocę z każdej strony. Chyba muszę zdjęcia na pędraku wozić, bo część mam tu na kompie, część tam...widocznie muszę mieć i tu, i tam