......zazdroszczę spotkania...mino prognoz będzie ekstra... posiedzicie i pogadacie pod zadaszeniem...może to nie to samo co w ogrodzie ale poznanie się w realu to jest niesamowite wrażenie...
Nie starczyło red baronów...wszystkie 7 ogrodowych mam posadzone w rogu za Nigrą...Z jednej strony jest diabolo z tawułkami, z drugiej derenia i tawułki. Przed nimi lilie. Tu tylko takie zdjęcie mam
W tych rogach z jednej i drugiej strony są lilie, na lewo diabolo z tawułkami (kupowane jako białe, ale chyba różowe będą), na prawo dereń elegancik i tawułka biała z ciemnoróżową.
Zrobię zdjęcie całościowe w piątek, to może mi kolor doradzisz...
Właśnie nie wiem czy róż, nie za dużo go będzie? Chyba na kolor tawułek poczekać przyjdzie...
Cynii parę tylko swoich sadzonek miałam i też stoją. Przyjęły się, ale marnociny takie...
Śmierdziuszki zdrowe dla innych roślin, miałam w zeszłym roku, ładnie się rozrastają!
Ja myślę, że Twoje zdrowie może na słonko czeka? Przecież musi się to skończyć! Nie pomagają Ci te antybiotyki? Może trzeba zmienić? Wierzę Ci, że męczące to jest i współczuję Ci bardzo Danusiu.
Nie będzie Cię? Szkoda Przecież blisko masz, data Ci nie pasuje Agnieszko?
W tamtym roku tremę miałam, pierwszy raz, to wiesz I bardzo świeża byłam na Ogrodowisku...Teraz część z Was znam, przyjemnie będzie, mimo deszczu
Będzie miło, nawet z deszczem !!!!!!!
Obfocę z każdej strony. Chyba muszę zdjęcia na pędraku wozić, bo część mam tu na kompie, część tam...widocznie muszę mieć i tu, i tam