Pogoda prawdziwie wiosenna, obiecująca ogrodowo W nocy deszczyk, teraz słoneczko świeci i ciepło Już sobie wyobrażam jak wszystko rośnie O trawie niekoszonej przez dwa tygodnie nie wspomnę...ale będzie busz, jak przyjedziemy na wieś
Miłego dnia
Kasieńko u nas słoneczko zaprasza do ogrodu. Jest pięknie- tak jak na Wielkanoc być powinno. My w tym roku idziemy do mamy i w związku z tym roboty w domku mniej.
Kupiłam ostatnio sadzoneczki żagwinu i jedną pnącą różę, a Grześ dwa rh . Padało okrutnie i nie wkopaliśmy , a teraz co?- ma w garażu stać? Az mnie korci, by na zewnątrz porobić. Ale czy wypada?
Słoneczka też Ci życzę - spędź miło te chwile z rodzinką.
Buziaki
Też by mnie korciło, u nas na wsi by było niemożliwe dzisiaj w ogrodzie robić, ale gdybym osłonięta była, chyba by mnie nikt nie powstrzymał. Przecież to nie ciężka praca a przyjemność.
U nas tu, w mieście, pranie na balkonach wisi i też dobrze. Zresztą pranie dzisiaj to też nie jest ciężka praca.
Słoneczko mile widziane Ale chyba je wszyscy w te święta mieć będziemy
Kasiu o torcie napisałam u mnie,a już wczoraj miałam do ciebie dzwonić bo nie było nic o proszku ale nie dawałam i wyszedł wysoki ,chyba nie przeoczyłam