Kindzia jasne że Cię zrozumiałam tylko taki chochlik jakiś mi się uruchomił w środku i napisał co napisał No to czekamy na Isabellę nie przesadzaj z tymi 3 latami - to już za dużo cierpliwości Plany to ja też mam - udało mi się załatwić piątek 2-go wolne
Ale Ci zazdroszczę urlopu, ja nawet jutro do pracy......pogoda ma być i słońce i bez przymrozków, proso jest ok, dzisiaj dostałam przesyłkę z turzycami, pikne są
Udanego pracowitego urlopu i pięknej słonecznej majówki ci życzę
Weekend majowy, całotygodniowy, to dopiero kręgosłupowi dasz wycisk. Ja jeszcze nie mam buczka. Właścicielka sklepu ogrodniczego ( u której często robię zakupy) obiecała, że przywiezie mi pięknego buczka. Czekam, najprawdopodobniej po świętach, albo i majówce.
Ha, ha, ha, jak się chwalicie to ja nawet w sobotę idę do pracy, ale mam ten luksus, że ksiądz u nas będzie jajka święcił to sobie mogę koszyczek ze sobą do pracy zabrać
Kiedy Wielkanoc nastanie,
Życzymy Ci na Zmartwychwstanie.
Dużo szczęścia i radości,
Które niechaj zawsze gości.
W dobrym sercu w jasnej duszy.
I niech wszystkie żale głuszy.
Na to wygląda, że ominął.
Róże dostały jak tylko ruszyły. Teraz już na pokrzywową odżywkę czekają
Nie, święta spędzamy u córki i zięcia. Córka ma dyżur w szpitalu w niedzielę, nie możemy jechać.
Niestety, róża swoje pełne piękno pokazuje dopiero w trzecim roku po posadzeniu...Trza czekać
To też Ci się trafiło parę dni wolnego My zamykamy firmę na cztery spusty w piątek
Urlop mam zaplanowany na 28-30.kwietnia, ale mam ten komfort, że gdyby lało, to do pracy idę, a urlop wykorzystam kiedy indziej. Szkoda mi wolnego jak deszcz pada
Może wtedy, w ten piątek 2.maja, byśmy do Bestwinki się wybrali?