Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 21:22, 26 maj 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu przyleciałam popatrzyć jak ci wyszedł esik buksikowy a tu zaś ja Ty wiesz że Was kocham nie?? Nigdy się z tobą nie nagadam Buziaczki O już jest esik Cudnie to wygląda

Małgoś...Ty wiesz, że macie specjalne miejsce w naszych serduchach.........jak to "zaś ja" ??? Rzucasz się w oczy, to jesteś Ja wiem, że nigdy
Trochę mi się zapełniło znowu na salonowej, teraz tylko na dalie czekam Jeszcze jeżówki tylko ze Starczy przywiozę i tyle
Kindzia 21:29, 26 maj 2014

Kasik napisał(a)
Kochana Ty moja. Buksiki wyszły super.

KOMUNIKAT

"Ja tylko wszem i wobec mówię, oczywiście jeśli ktoś jeszcze sam tego nie doświadczył, że to są cudowni, cudowni i jeszcze raz cudowni ludzie. "

Czekam na czas kiedy razem znów spędzimy piękne chwile.

Buziaki Wam przesyłamy

Kasiu...aż mi łzy poleciały...jakie to niesprawiedliwe, że mieszkacie tak daleko...............Grzesiu...jutro się za książkę biorę...co ten mój Rysiu mi o niej naczytał (to taki dociekliwy chłop jest).

Ja wiem, że Ty wszystko wiesz...co ja bym Ci napisać chciała...ale nie potrafię teraz.....

Spotkamy się jeszcze...to mus jest!!!

Nie możecie mi z głowy wyjść...
Śpijcie dobrze
Kasik 21:36, 26 maj 2014

Kindzia napisał(a)

Kasiu...aż mi łzy poleciały...jakie to niesprawiedliwe, że mieszkacie tak daleko...............Grzesiu...jutro się za książkę biorę...co ten mój Rysiu mi o niej naczytał (to taki dociekliwy chłop jest).

Ja wiem, że Ty wszystko wiesz...co ja bym Ci napisać chciała...ale nie potrafię teraz.....

Spotkamy się jeszcze...to mus jest!!!

Nie możecie mi z głowy wyjść...
Śpijcie dobrze

Nie bucz.
To by było niemożliwe byśmy się nie spotkały. Znam przyjaźnie na odległość - jak się za sobą stęsknimy to będzie jeszcze lepiej. Lepiej? co ja gadam- przecież już nie może być lepiej.
Kindzia 21:50, 26 maj 2014

Bogdzia napisał(a)
Kasia ja tez tak sobie Ciebie wyobrazałam jak rzeczywiście wyglądsz i zachowujesz sie . dzieki ze przyjechałas , dzieki również za zabranie miłego faceta jakim jest Twój M , a moze to on Ciebie zabrał????????????W kazdym razie bardzo dziekuje.

To eMuś mnie zabrał, ale z chęcią
To my Tobie dziękujemy!!!
Kindzia 21:51, 26 maj 2014

Kasik napisał(a)

Nie bucz.
To by było niemożliwe byśmy się nie spotkały. Znam przyjaźnie na odległość - jak się za sobą stęsknimy to będzie jeszcze lepiej. Lepiej? co ja gadam- przecież już nie może być lepiej.

I buczę jeszcze gorzej....
Kindzia 21:53, 26 maj 2014

anna_g napisał(a)
Kindzia piękny weekend miałaś... Już nawet nie komentuję bo wszyscy wiedzą, że takie spotkanie musi być naj, naj, naj... pooglądałam w wielu wątkach... Cudnie...
Pokaż buksiki na żywopłot... jakieś focie to przecież im zrobiłaś zapewne bo jak nie to do soboty trzeba czekać Buziole i dobrego tygodnia

Aniu cały weekend był niesamowity...trudno opisać, było rewelacyjnie!!!
Już wkleiłam
Nikita 22:07, 26 maj 2014

Kasiu, wpadłam tylko na chwilkę...w strasznym niedoczasie dzisiaj jestem...ale jedną małą fotkę mogę ci podrzucić....
Buziaki przesyłam

górny rząd (od lewej): Andrzej (z Alfą na rękach) + Kondzio , Gabrysia (Gabik), Ula (Urszulla), Małgosia (Margarete), Basia (barbara_kraj…), Anitka (Anita1978), Agatka (Agata19762), Sylwia (Sylllwia), Renatka (Rench), Kasia (Kasik), mąż Ivvvony, koleżanka Mariolki (nie ma swojego wątku na O. ale nas podczytuje), Iwonka (Ivvvona), Kasia (Kasia-Luiza) i Ewa („Moja pierwsza hortensja w ogródku”)

środkowy rząd (za Bogdzią): Ela (eliza3), Kasia (Kindzia), Gosia (malgorzata_s…), Madzia (Madziarzeszów), Ania (Anna_studio) i Łukasz (Luki)

dolny rząd (cały czas od lewej): Mariolka (paniprzyroda) z Łukaszem (synem Uli), Ania (Mala_Mi), Karolina (popcarol), Bogdzia z Laurką na kolanach (córcią Gabrysi), Alinka (alinak), Nikita (czyli ja we własnej osobie) i Krysia (Krys)
Agnieszka_B 22:13, 26 maj 2014

No wreszcie ktoś was popodpisywał! Nikita wielkie dzięki
Zdjęcie mega - pozytywne !
Kondzio 22:17, 26 maj 2014

Kasik napisał(a)
Kochana Ty moja. Buksiki wyszły super.

KOMUNIKAT

"Ja tylko wszem i wobec mówię, oczywiście jeśli ktoś jeszcze sam tego nie doświadczył, że to są cudowni, cudowni i jeszcze raz cudowni ludzie. "

Czekam na czas kiedy razem znów spędzimy piękne chwile.

Buziaki Wam przesyłamy
nie musisz dawać komunikatu przeciez wszyscy wiedza jacy oni sa hi hi hi hi
Kindzia 22:26, 26 maj 2014

Nikita napisał(a)
Kasiu, wpadłam tylko na chwilkę...w strasznym niedoczasie dzisiaj jestem...ale jedną małą fotkę mogę ci podrzucić....
Buziaki przesyłam

górny rząd (od lewej): Andrzej (z Alfą na rękach) + Kondzio , Gabrysia (Gabik), Ula (Urszulla), Małgosia (Margarete), Basia (barbara_kraj…), Anitka (Anita1978), Agatka (Agata19762), Sylwia (Sylllwia), Renatka (Rench), Kasia (Kasik), mąż Ivvvony, koleżanka Mariolki (nie ma swojego wątku na O. ale nas podczytuje), Iwonka (Ivvvona), Kasia (Kasia-Luiza) i Ewa („Moja pierwsza hortensja w ogródku”)

środkowy rząd (za Bogdzią): Ela (eliza3), Kasia (Kindzia), Gosia (malgorzata_s…), Madzia (Madziarzeszów), Ania (Anna_studio) i Łukasz (Luki)

dolny rząd (cały czas od lewej): Mariolka (paniprzyroda) z Łukaszem (synem Uli), Ania (Mala_Mi), Karolina (popcarol), Bogdzia z Laurką na kolanach (córcią Gabrysi), Alinka (alinak), Nikita (czyli ja we własnej osobie) i Krysia (Krys)

Nikitko Dziękuję