Dalie szybko się uwinęły, mimo, że późno sadziłam.
Doczekasz się na swoje
Kupowałam sadzonki. Mam symetrycznie po dwóch stronach rabaty, po 3 białe, 1 żółtej, 1 czerwonej.
My właśnie dużo ucięliśmy, widziałaś wiszące. Potem doczytałam, że powinnam 1/3 od góry...ale wtedy by mi takie badyle sterczały Dobrze jest, jak jest
dzisiaj do 15,00 ogarniałam ogród, ale gdzie tam do końca...jutro odpoczynek, jedziemy do Wisły
Ty masz hektary, to dopiero masz co robić...ciągle coś. Ale białe wrzosy już zaczynają kwitnąć...czyżby jesień się zbliżała???
Wiesz, że mnie się już teraz też podoba Potrzebne są jeszcze kosmetyczne zmiany, ale to już pikuś
Już śladu nie mam po użądleniu.
Maciejka wczoraj już eksmisję dostała, wypachniała się. Nowej nie sieję.
Stożki tnę tak samo jak kulki, z góry patrzę. Od czasu do czasu popatrzę z daleka i już.
Białe i różowe od zeszłego roku. Żółte i czerwone w tym roku posadziłam. Bardzo szybko się rozrastają, te które mam. Ale z nimi podobno różnie. Ta żółta ma być bardziej wstrzemięźliwa.
U mnie rosną i w wilgotnym miejscu, i na samym drenażu pod domem, czyli sucho i na patelni. Dają radę podlewane rzadko. Poczekaj, rozrośnie się ta Twoja. Zobaczysz za rok