Ha wszystkie polecane jeźówki w sklepie internetowym wykupili i dobrze, bo sobie upatrzyłam inne
Kasia gdzież nasza Kindzia chwasty ma podczas urlopu w ogrodzie?....Ona tak jak płatki lilii czy róży chwasty wybiera....kilka razy przejdzie, tu skubnie, tam skubnie....to nawet Jej tam żaden chwast się nie zdąży rozsiać
Kasiu ta lilia której chciałaś nazwę to Lilia 'Conca d'Or' Dobranoc
Nie jest, ale co tam...ciągle człowiek cos ma na głowie, stale nici z planów, a tak chcę 2 wypady zrobić wy z Gosią podobne jesteście i obie smieszki
Miłego dnia zapracowana Kobieto.....buziolki....odpoczywaj jeszcze ps. jeżówki wysłali wczoraj późno, ale mam nadzieję, że dzisiaj jednak będą....pa
Kindzia melduję że miodunka posadzona - jeszcze wczoraj już "po ćmoku" (czyli po zachodzie słońca). Firletka jeszcze czeka A ogród masz cudny - no po prostu Pozdrawiam
Witam. Jako że założyłam swój wątek zaznaczam sobie ogrody po sąsiedzku, aby być na bieżąco w "naszym rejonie"
Nadrobiłam , bom przerwę miała . Jak zwykle usmiecham się kiedy tu zaglądam i pozdrowienia zostawiam
No zaglądam i zaglądam ze cuś napiszecie i się doczekałam Buziolki
U Julci ślicznie i jak fajnie Was widzieć choć tylko na fotkach Dziewczyny uwaga na bociana