Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 23:25, 29 lip 2014

paniprzyroda napisał(a)
Spacer tym bardziej przyjemny, że z łupami wróciłaś Najbardziej lubię takie wyjazdy, z których ze zdobyczami wracam Buziaki.

ja dopiero sie rozkrecamTutaj rosnie taka fajna roslinka, jest jej pelno Ma rozowo-biale kwiatostany, podobne do przetacznika. Nie mam pojecia co to jest, a fotek nie mam jak wrzucic
Pozdrawiam
Donia72 09:09, 31 lip 2014

Hura! Wczoraj u nas popadalo, podobno dosyc mocno przez pol godziny
Jag_58 09:22, 31 lip 2014

Donia pozdrawiam serdecznie i zazdroszcze deszczu ,u nas ledwo pokropiło i skończyło , jedynie ochłodziło się ale dobre i to lżej sie oddycha
Margarete 12:09, 31 lip 2014

Wpadłam z ciekawości czekając na zdjecia ale czytam ze za granuica jestes i pracujesz , więc cierpliwie poczekam az wrócisz i wrzucisz fotki. Póki co pozdrowienia zostawiam
Donia72 12:43, 31 lip 2014

Malgosiu, obiecuje, ze fotki beda Caly czas jestem na biezaco z ogrodem i wiem co sie dzieje Nawet mam fotorelacje, jak moj syn wycinal swierki.
Pozdrawiam
Kondzio 12:46, 31 lip 2014

nie przesadzaj że nie masz ładnie bo masz ładnie widzę że dawno nie pokazywałaś zdjęć aktualnych a werbenki nasiona mogę ci dać jak przekwitną i bedziesz mieć
Donia72 13:08, 31 lip 2014

Kondzio napisał(a)
nie przesadzaj że nie masz ładnie bo masz ładnie widzę że dawno nie pokazywałaś zdjęć aktualnych a werbenki nasiona mogę ci dać jak przekwitną i bedziesz mieć

Kondziu, fotki beda, ale dopiero jak bede w domuU m,nie w ogrodzie jest malo bylin, malo kwiatow. Teraz niedawno robilam nowa rabate i wlasnie tam posadzilam troszke bylinek, no i roze...az sztuk 4 A co do nasionek, to ja bardzo chetnie....juz sie cieszePozdrawiam
Kondzio 13:32, 31 lip 2014

Donia72 napisał(a)

Kondziu, fotki beda, ale dopiero jak bede w domuU m,nie w ogrodzie jest malo bylin, malo kwiatow. Teraz niedawno robilam nowa rabate i wlasnie tam posadzilam troszke bylinek, no i roze...az sztuk 4 A co do nasionek, to ja bardzo chetnie....juz sie cieszePozdrawiam
nie da sie wszystkiego na raz robic i kazdy ogrod jest inny bo my jesteśmy inni jak beda nasionka to dam znać
Donia72 13:45, 31 lip 2014

Kondzio napisał(a)
nie da sie wszystkiego na raz robic i kazdy ogrod jest inny bo my jesteśmy inni jak beda nasionka to dam znać

Wiem I jak wszystkie ogrody bylyby takie same, to byloby nudnie
Kondzio 13:47, 31 lip 2014

Donia72 napisał(a)

Wiem I jak wszystkie ogrody bylyby takie same, to byloby nudnie
no to głowa do góry i robic swoim tempem powoli az uzyskasz to comsobie wymarzylaś nie pacząc na nikogo