Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 13:50, 31 lip 2014

Kondzio napisał(a)
no to głowa do góry i robic swoim tempem powoli az uzyskasz to comsobie wymarzylaś nie pacząc na nikogo

Kondziu. swiete slowa
Jejku, dzieki ogrodowisku czas mi tutaj szybciej leci
bdan 14:30, 31 lip 2014

witam w Twoim wątku; na szybciutko zaznaczam
Donia72 15:55, 31 lip 2014

bdan napisał(a)
witam w Twoim wątku; na szybciutko zaznaczam

Witam Danusiu, zapraszam
Donia72 16:01, 31 lip 2014

No, wlasnie wrocilam ze spaceru do szkolkiBardzo duzo hortensji bylo, hibiskusow, bylinek, jak to w szkolce Skusilam sie na dwie trawki Podobal mi sie jeszcze kosmos, byl taki ciemnobordowy, raczej niski i inne mial liscie jak nasze rodzime kosmosy. Moze jeszcze go sobie kupie, ale to dopiero w nastepnym tygodniu Tylko sie zmachalam tym spacerem. Same gorki i pagorki. Jak sie idzie z gorki, to nogi z doopy chca sie powyrywac, a jak pod gore, to mozna wyzionac duchaNie wiem jak ludzie tu mieszkaja...
Moje meczarnir troche ukoily ogrodkiTu nigdzie nie ma plotow i mozna sobie patrzec do woli a u nas musi byc najwyzszy, pelny plot, bo jeszcze ktos by za duzo dojrzalZaraz poczytam sobie, co ja za trawke kupilam
21:44, 31 lip 2014
Telepatia Ja też widziałam wczoraj kosmos czekoladowy (Cosmos atrosanguineus 'Thomocha') i leciałam z nim do kasy ale po drodze wnikliwe obejrzałam znacznik i co się okazuje...jednoroczny i z powrotem odniosłam.A potem jak wróciłam to żałowałam,że nie kupiłam bo kosmosy same się rozsiewają a jak nie to zawsze można mu pomóc i zebrać nasionka.Jutro wyruszam po niego
Ma śliczny kolor taki ciemno bordowo-czekoladowy a jego główki unoszą się wysoko nad liśćmi.Wśród tylu bylin od razu rzucił mi się w oczy
boguslawa_ma... 21:50, 31 lip 2014

Ja wysiałam kosmos dostałam nasionka myślalam że bedzie czekoladowy a jest taki,chociaż mi sie bardzo podoba.
makkasia 21:54, 31 lip 2014

Widziałaś kosmos taki jak u mnie jest?
Jest prawie na wszystkich zdjęciach
Doniu buziam ..czas szybko płynie za chwile bedziesz u siebie
Udanych polowań
Dobranoc
makkasia 22:10, 31 lip 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Ja wysiałam kosmos dostałam nasionka myślalam że bedzie czekoladowy a jest taki,chociaż mi sie bardzo podoba.

On ma dokladnie takie same kwiaty i liście jak czekoladowy
JoannA 22:13, 31 lip 2014

makkasia napisał(a)

On ma dokladnie takie same kwiaty i liście jak czekoladowy

Bardzo ładny ten pomarańczowy kolorek. Taki energetyczny, ale czekoladowy to jest to
Donia72 22:52, 31 lip 2014

Aniulka napisał(a)
Telepatia Ja też widziałam wczoraj kosmos czekoladowy (Cosmos atrosanguineus 'Thomocha') i leciałam z nim do kasy ale po drodze wnikliwe obejrzałam znacznik i co się okazuje...jednoroczny i z powrotem odniosłam.A potem jak wróciłam to żałowałam,że nie kupiłam bo kosmosy same się rozsiewają a jak nie to zawsze można mu pomóc i zebrać nasionka.Jutro wyruszam po niego
Ma śliczny kolor taki ciemno bordowo-czekoladowy a jego główki unoszą się wysoko nad liśćmi.Wśród tylu bylin od razu rzucił mi się w oczy

Tam nie bylo odmiany, tylko pisalo kosmos, a moze nie zwrocilam uwagi?Tutaj roslinki sa drozsze niz u Ciebie. Kosztuja 4e i wiecej. Najtansze cos bylo po 3e, ale nawet nie wiem co. Oberwalam sobie chyba 4 kwiatki, moze nasionka z tego bedaW nastepny czwartek jeszcze sie wybiore, to chyba go sobie kupieCholera, a tyle mialam takich babcinych kosmosow to powyrywalam, bo sialy sie jak szalone