Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 12:59, 01 sie 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Doniu co nowego upolowałaś ?Buziaczki i miłego wekendu

Gosiu, tutaj kupilam trawkiJeszcze poluje na kosmosy
Donia72 13:11, 01 sie 2014

Dzis u nas podobno jest pochmurno no i pada deszczFajnie, roslinki i trawnik odzyja Wlasnie dostalam zdjecia od mojego meza, ze zlapal sie kret! Poryl mi pod hortensja i balam sie, ze popodrywa mi korzenie
A, i jeszcze dostalam inne fotkiSynus mial wczoraj urodzinki (juz 19), impreza w calym ogrodzie, normalnie garden partyWidac to bylo po "szkle" pozostawionym a to na hustawce, a to na lawce w zakatku winogronowymAch ta mlodziez
renatamama3 13:36, 01 sie 2014

Czyli młodzież ,podziwiała Twoje zakątki .U mnie też popadało wczoraj w końcu z wężem i konewką nie latałam .pozdrawiam
13:51, 01 sie 2014
Przed chwilą też padało,mama mówiła.Jest chłodno u nas,fanie.Tutaj mam skwar
Turzyce 'Ice Dance' te co kupiłam wyszło niecałe 10 zł za szt i to spore doniczki.Te co chcę kupić teraz są po 1,99 e.To jeszcze taniej.Tu jest sporo bylin ale najpierw spisałam łacińskie nazwy i posprawdzałam w necie i sporo wykreśliłam bo nie zimują ale kosmos czekoladowy mimo iż nie zimuje kupiłam
I są wielkie rozplenice 'Hameln',mają już pełno kwiatostanów.Ja wtedy w szkółce u nas mniejsze kupiłam.Tu są po 4,99 euro czyli 20 zł,u nas więcej dałam.I jest mnóstwo róż ale to mnóstwo.
Donia72 15:04, 01 sie 2014

Tu gdzie jestem szkolka ogrodnicza jest nie za duza. Nie ma np, rzeczy dekoracyjnych do ogrodu Jest bardzo duzo iglakow, bukszpanow. Bylin i traw nie jest duzo. Najtansze (chyba dzwonek) byl po 3e. Reszta bylin po 4e, a trawy miskanty po 6,50e. Fajniejsza szkolka byla w Spenge, byly rosliny i dekoracje ogrodoweTutaj tez jest goraco
15:29, 01 sie 2014
Tu jest multum dekoracji ale nie mam już gdzie upychać w ogrodzie a co za dużo to niezdrowo..Siostra ale niedługo będziesz w Spenge więc szkółka Twoja
Donia72 15:45, 01 sie 2014

A Ty jezdzisz do takiech dwoch wielkich marketow?Bylam tam i jeden market to same ogrodnicze rzeczy, poczawszy od roslinek, po meble, dekoracje az do narzedzi
16:22, 01 sie 2014
No i z tyłu tam właśnie jest przedłużenie tego wielkiego sklepu z dekoracjami i meblami ogrodniczymi,narzędziami i tam są te stoiska z roślinami w wielkim namiocie i ciągnie się to i ciągnie...co chwilę nowe pozycje dowożą.
Donia72 16:26, 01 sie 2014

A to do roslinek nie doszlam. Zabral mnie tam Piotrek
16:34, 01 sie 2014
Byłam w nim wcześniej parę razy bo Tadek mówił,że tam będą domki dla owadów bo też u siebie ma ten sklep i właśnie w nim kupił domki a chciałam jeszcze dokupić ze dwa..a tu wiedzę...facet jeździ po sklepie z takimi wielkimi liatrami i zaraz zaczęłam węszyć skąd to wywiózł I oczom moim ukazał się widok Jak okiem sięgnąć półki z roślinami
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies