Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 23:29, 08 wrz 2014

Kaczucha kupiona na giełdzie starociJuż nawet nie liczę ile ich mam

Dostała nową wstążeczkę, oczywiście w niebieską krateczkę
Napia 23:33, 08 wrz 2014

Kaczuszki to istne cudeńka pokazuj kolejne
Wiola_ 01:45, 09 wrz 2014

witam pospacerowałam po Twoim ogrodzie i musze powiedzieć, że Twoje bonsai rewelacyjne są
boguslawa_ma... 06:38, 09 wrz 2014

Napia napisał(a)
Doniu, ile Ty masz trawek
Ja przed Ogrodowiskiem nie przepadałam za trawami, a teraz napatrzyłam się na nie w wielu ogrodach i zauroczyły mnie. Mam już swoje typy i wiosną ruszam na zakupy
Ładna donica

To tak jak ja nigdy nie byłam ,za trawkami ,ale teraz jak tak patrzę u ciebie to nawet mi się podobają
Kaczuchy superPozdrawiam
renatamama3 08:01, 09 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
RenatkoFajnie było na święcie róż, chociaż jak dla mnie to było mało roślinA Skierniewice to 20 i 21 wrzesień
Miramoże w następnym roku bardziej się sprężymy i zrobimy nalot A zakupy moje liche, sama nie wiedziałam co chce kupić I co, z nawłoci rezygnujemy? Bardzo ekspansywna jest?
Margarete-Małgosiuoj szkoda, że tak króciutko się widziałyśmy I ja zapraszam w moje strony, zawsze możecie przyjechać tą samą grupąA mąż...może da się wypożyczyćZa chipsy da się przekupić
Napio-Agnieszkospotkanie było bardzo sympatyczne A jak poznałam dziewczyny? To chyba intuicjaA Bogdzia wydała mi się taka znajoma I podeszłam się zapytać

Doniu,najważniejszy klimat.My mamy targi 26 września ,20 jestem w Tychach na zawodach dzieciaków..pozdrawiam
AgnieszkaW 08:09, 09 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
Aniu kobalt? wolałabym jakiś spokojniejszy kolorek Do zielonego tynku nie wiem czy by pasował i do szarych kamieni Myślałam o jakimś jasnym kolorku
Agatkozakątki jeszcze do obsadzeniaza domem mam rabatę w ciągłej przebudowie. Na razie są tam hortensje ogrodowe, żurawki, trzmielina na pniu, ostróżki, naparstnice. Jeszcze jest sporo miejsca na nowe roślinki A do donicy chciałam dać jakąś trawę i coś jesiennego. Wszędzie teraz królują wrzosy.

A może jakaś pastelowa limonka byłaby ciekawa? Do zieleni i szarości powinna fajnie pasować i rozjaśniać, ale to też zależy od stylu pozostałych dodatków i biżuterii ogrodowej. Pozdrawiam
Donia72 13:59, 09 wrz 2014

Agnieszko-Napiokaczuszki zbieram namiętnie od kilkunastu latniektóre schowałam już w karton na strychKażda ma kokardkę w krateczkę i to niebieską lub granatową Kuchnie mam w kolorach biało-niebieskich i takie kaczuchy pasują mi idealnie

Wiolacieszę się, że do mnie zajrzałaś te bonsai to jałowce, które nie wyglądały już ciekawie i mój emuś trochę je podrasował

Bogusiu u mnie trawki zagościły dzięki ogrodowisku Miałam wcześniej tylko trawę pampasową, ale mi nie przetrwała zimy Teraz bardzo mi się podobają i jeszcze beEdę dokupować A kaczuch mam sporo

Renatkoa co za targi macie?

Agnieszkoo takim kolorku nawet nie pomyślałam I muszę przyznać, że spodobał mi się ten pomysł. A co do mojej biżuterii ogrodowej to z tym jest akurat różniemam ją i czarną i szarą, trafi się też kamionkaDonice na tarasie mam zielone, ale są tak zarośnięte, że nie widać koloru. Jeszcze muszę wybrać się do szkółki po coś do tej donicyno tak, ale najpierw trzeba ją malnąć na kolor
Donia72 14:11, 09 wrz 2014

Małe zmiany pod jałowcem Była kora, ale stwierdziliśmy, że z kamieniami jest lepiej Wszystko bardziej widać i tak jaśniej jest

Moniika 17:08, 09 wrz 2014

Witam , ślicznie pod tym jałowcem ! Pozdrawiam M
AgataBC 18:06, 09 wrz 2014

Jak tam byłaś dziś też w Gozdowie? a te kaczuszki to na jakiej giełdzie staroci? Gdzieś blisko?