Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Bogdzia 19:27, 08 wrz 2014

Donia72 napisał(a)

Bogdziu ja też sama byłam zaskoczona Rozglądałam się za grupką dziewczyn, z czego jedna miała być ubrana na czarno i uczesana w koczek Nikogo takiego nie widziałam I jakoś tak wyszło, że zobaczyłam Ciebie i się zapytałamgrodowisko? Ja nie widziałam Was na oczy, a Ty jakoś tak mi się wydałaś znajoma Moja koleżanka Ewa była w szoku, że wśród tulu ludzi jakoś wypatrzyłam Was A jak chciałam kupić werbenę, to któraś z Was powiedziała, że trzeba ją wykopywać na zimę, a ja nie wiedziałam, że to Wy jesteście A ja taka już jestem, po prostu podchodzę i się pytam, a kto pyta nie błądzi
Bardzo się cieszę, że Was poznałam i następnym razem będziemy miały więcej czasu, żeby sobie porozmawiać A tak w ogóle, to Łódź jest nie tak daleko ode mnie i możecie mnie odwiedzić

Myśmy tak samo poznały Panią Przyrode , umówiłyśmy sie pod marketem , podjeżdżamy , ludzi duzo i która to moze byc??? Zauważyłam że jedna kobitka sie rozgląda i też pytam ,,Mariola??" No i była Mariolka.Ty jednak miałas jeszcze trudniejsze zadanie i poszło Ci super . bezbłędnie mnie namierzyłaśWidziałam zdumienie na twarzy Twojej koleżanki a nawet wydawało mi sie że sie krempowała tym Twoim zaczepieniem nas. To już sie znamy , będą więc i nastepne spotkania.
AgataBC 20:00, 08 wrz 2014

Jak tam zakupy w szkółce udały się ? Gdzie byłaś ??
Donia72 21:10, 08 wrz 2014

Małgosiujakoś tak wyszło, że akurat do Bogdzi podeszłamI bardzo się z tego cieszę
Bogdziu to prawda, Ewa była bardzo zaskoczona, że wśród tylu ludzi akurat do Ciebie podeszłam i dobrze trafiłamcałą powrotną drogę o tym mówiłaI myślę, że jeszcze się wiele razy spotkamy
Agciabyłam w szkółce niedaleko mnie, w Gozdowieale nic nie kupiłam trochę za późno się wybraliśmyjutro znowu pojadę i kupie chyba rozplenicę i wrzosy do donicy

Donia72 21:48, 08 wrz 2014

Moje zakątki

Donia72 21:56, 08 wrz 2014

A taką donicę sobie kupiłam teraz muszę coś tam wsadzić. Myślałam o trawie i czymś kolorowym, jesiennym A i donica do przemalowaniaDonica jest ciężka i kamionkowa
Napia 22:03, 08 wrz 2014

Doniu, ile Ty masz trawek
Ja przed Ogrodowiskiem nie przepadałam za trawami, a teraz napatrzyłam się na nie w wielu ogrodach i zauroczyły mnie. Mam już swoje typy i wiosną ruszam na zakupy
Ładna donica
monteverde 22:07, 08 wrz 2014

Donia72 napisał(a)
A taką donicę sobie kupiłam teraz muszę coś tam wsadzić. Myślałam o trawie i czymś kolorowym, jesiennym A i donica do przemalowaniaDonica jest ciężka i kamionkowa

Ja bym ją na kobaltowy kolor machnęłai to błyszczący
Donia72 22:08, 08 wrz 2014

Agnieszko, mi troszkę trawki wymarzły Teraz jestem na etapie kupowania właśnie trawek no i cały czas byliny bym kupowała. Dzisiaj w szkółce chciałam coś kupić do tej donicy, ale pojechaliśmy z mężem trochę za późno. Jutro znowu wyruszę na szkółki
Agania 22:08, 08 wrz 2014

Zakątki obsadzone, co będziesz sadziła do tej donicy?...ale masz krakowiaczków na rozchodniku
Donia72 22:17, 08 wrz 2014

Aniu kobalt? wolałabym jakiś spokojniejszy kolorek Do zielonego tynku nie wiem czy by pasował i do szarych kamieni Myślałam o jakimś jasnym kolorku
Agatkozakątki jeszcze do obsadzeniaza domem mam rabatę w ciągłej przebudowie. Na razie są tam hortensje ogrodowe, żurawki, trzmielina na pniu, ostróżki, naparstnice. Jeszcze jest sporo miejsca na nowe roślinki A do donicy chciałam dać jakąś trawę i coś jesiennego. Wszędzie teraz królują wrzosy.