Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 13:46, 21 wrz 2014

Aniudekoracje były bardzo ładne, chyba wszystkich nie mam na zdjęciu. Może Joasia porobi fotkiA brzózkę jutro będę sadzić i chyba cebulowe też

Dorotkoczekam już z niecierpliwością na fotki z wykorzystaniem rur Czasami można fajne pomysły zobaczyćja często wchodzę na blogi wnętrzarskie i tam też ciekawe rzeczy są
bdan 16:43, 21 wrz 2014

Ale się Wam te Skierniewice udały i awatarek oczywiści super
ModraSowa 17:25, 21 wrz 2014

Dniu, pozazdrościć. Takie widoki to raj dla fanów ogrodnictwa. Fajnie,że się z nami dzielisz. I awatarek piekny.Pozdrawiam
JoannA 19:34, 21 wrz 2014

W Skierniewicach było super. Humorki dopisywały i pogoda wymarzona choć rano nie wyglądało to dobrze.
Zakupki drobne ale zrobione
buziaki
Anita1978 08:39, 22 wrz 2014

Nowy avatarek super!
Relacja ze Skierniewic tez! Cudne dekoracje! Co niektóre i apetyczne! Mniam mniam
Donia72 14:19, 22 wrz 2014

Asiukoniecznie musisz wybrać się za roknie będziesz żałować
Ja też nie mam drzewek owocowych u siebie, tylko starą czereśnię, ale służy jako ochrona przed słoneczkiem Mąż ją obcina tak jak mu pasuje

Agnieszkodekoracje były cudne, nie wszystkie obfociłam A awatarek zmieniłamtaki chyba jest lepszy

Bogusiuta ławeczka też była fajna, ale taka delikatnajak usiedliśmy razem z mężem, to się "troszkę" wygięła Roślinki były piękne i bardzo dużowybór trudny, bo wszystko by się chciałoNasionka przechowam Dla Ciebie też zbieram nasionka czekoladowegoBuziaki

Danuśwycieczka udana, ale męcząca W kutnie było luźniejAle jeszcze raz bym pojechała i to od razu

Aniu Ty do Skierniewic masz daleko? Ja byłam tam dwa razy, pierwszy raz jakieś 10 lat temu. Wycieczka zorganizowana z KGW I teraz mąż zrobił mi prezent i zawiózł na targiFajnie było i warto jechać

Joasiufotki u Ciebie widziałamDobrze, że pogoda dopisała. W sobotę jak byliśmy było za gorąco.Jeżówkę zieloną kupiłaś?

Anitkoawatarek zmieniłamchyba lepszy? Tak jak widziałaś dekoracje były piękne i tak misternie ułożoneSzkoda,że tort był sztuczny
Donia72 14:29, 22 wrz 2014

Moje zakupy ze Skierniewic nie ma ich za dużo

zawilec japoński i świecznica

macierzanka cytrynowa i rozchodnik biały

jeszcze nic nie posadziłamdzisiaj mi się nie chce
Katkak 14:52, 22 wrz 2014

Doniu, ale świetna ta brzoza purpurowa Wsadzisz ją do tej rabatki z trawkami? Ja też ostatnio nabyłam brzózkę, ale o seledynowych liściach. Zobaczymy jak jej u mnie będzie, mam nadzieję, że będzie zdrowo rosła. Pokazujesz piękne zdjęcia dekoracji, cudeńka same. Te druciane parasoleczki są urocze . Pozdrawiam ciepło
ANIA 15:01, 22 wrz 2014

Bardzo podobają mi się rozchodniki, a zwłaszcza te białe - to chyba rzadkie okazy. Pozdrawiam.
Donia72 15:03, 22 wrz 2014

Kasiu brzózka będzie na rabacie trawiastej, myślę, że będzie jej tam dobrze i będzie fajnie zgrywać z red baronem Mam jeszcze w ogrodzie inne brzozyjedna odmiana to brzoza karłowata, ale coś zaczęła mi chorować A nad wrzosikami muszą pomyśleć