Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 21:25, 20 wrz 2014

Renatkotyle mój mąż zdjęć mi nacykał, że musiałam zmienić awatarek
Donia72 21:26, 20 wrz 2014

Dziewczyny, zapraszam i nie tylko tutaj Te kule też mi sie podobają
bartek_luberda 21:51, 20 wrz 2014

Piękne te zdjęcia i pani na ławeczce również
Jag_58 21:55, 20 wrz 2014

Dorotka ładny awatarek wyjazd udany ,piekne kompozycje ,dzieki za fotki miłej niedzieli P
Iwk4 22:09, 20 wrz 2014

Doniu, ten awatarek śliczny. Tak juz zostaw i nie zmieniaj
Dorota123 22:28, 20 wrz 2014

Fajną miałaś wyprawę i oczy nacieszyłaś pięknymi dekoracjami. Fotki oglądałam 2 razy. U nas najbliższe takie wystawy są w Kielcach, sama się nie odważę jechać bo Kielc nie znam, a mąż nie za bardzo popiera moją pasję. Zawsze chętnie oglądam takie relacje.
Nikita 22:31, 20 wrz 2014

Donia, czytałam u Mariolki, że byłaś jednak w Skierniewicach... szkoda, że nie miałyśmy do ciebie nr tel... byłoby łatwiej się spotkać.
Co ciekawego kupiłaś? U nas bagażnik jak zwykle pękał w szwach... następnym razem będzie mus jechać z przyczepką...ha ha.
Pozdrawiam
Donia72 23:32, 20 wrz 2014

Beatko dziękujęOj, fotek można byłoby robić pełnoDekoracje były cudnepozdrawiam

Jagódko awatarek z dzisiejszych targówWyjazd był udany, ale po powrocie ledwo włóczyłam nogami Człowiek zmęczony po takich wyprawach. Dwie godziny jazdy w jedną stronę i potem dużo łażenia. Każda ulica zastawiona kramamiTeż życzę miłej niedzieli

Iwonkono to awatarek zostawiędziękuję

Dorotkowyprawa udana, szkoda tylko, że nie spotkałam się z dziewczynami. Chociaż widziałam kobitki z mojej rodzinnej miejscowościW tym roku to już dam sobie spokój z wyjazdami, wszystkie są dalekieSama też bym się nie odważyła na jazdę samochodem

Nikitabyłam, byłam i szkoda, że sie nie spotkałyśmyJa więcej się rozglądałam za Wami niż patrzyłam na roślinkiNr tel musimy się wymienić (Bogdzi już mam ). Za dużo nie kupiłam. Przywiozłam do domu:biały rozchodnik, świecznicę, zawilca japońskiego różowego(w Kutnie kupiłam białego i to jeszcze od tego samego panai on też był u nas na targach DOD),
macierzankę cytrynowąA było tyyylee bylin
paniprzyroda 23:47, 20 wrz 2014

Doniu, fajne zdjęcia pomysłowych dekoracji, zawsze coś do domu lub ogrodu można wypatrzeć i spróbować zrobić Coś jednak kupiłaś Ja nastawiłam się na jesienne byliny, miałam ułatwione zakupy, chociaż i tak coś innego się przyplątało A zmęczenie podobne
Ewkakonewka 00:19, 21 wrz 2014

Wpadam mocno wieczorową porą Bardzo fajne te dekoracje