Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 13:45, 07 cze 2016

Juzia napisał(a)
To jak posadzisz to pokaż tylko!

Juziu, prawie wsadzone. Jakoś nie wiem gdzie posadzić serduszkę białą Nic się nie chce robić przez tą pogodę. Sucho, deszczu brak. Teraz mąż kosi to co powinno być trawnikiem, a potem zraszacze w ruch... Jak ogarnę moje rabaty, to pokażę
Donia72 13:46, 07 cze 2016

agata19762 napisał(a)
Pozdrówka zostawiam

Agatko, też pozdrawiam i czekam na przepisik na ciasto z truskawkami
Donia72 13:51, 07 cze 2016

Kindzia napisał(a)
Chwasty wszędzie rosną jak szalone, aura im najbardziej sprzyja;(
Trochę się obkupiłaś Nawet nie pokazałaś...

New Dawn Ci niedługo zaszaleje. Ta róża rośnie w niesamowitym tempie. Miałam 3...pojechały do Julci, do Głogowa Nie miałam siły bez przerwy sprzątać opadniętych płatków...bardzo obficie kwitnąca róża

Witaj Kindziu
Oj te chwasty, wszędzie ich pełnoSucho jest, a one i tak rosną sobie w najlepsze. W sobotę byłam w Kutnie na starociach, ale kupiłam tylko thuje miriam i jedną hostę. Hosta czeka jeszcze w donicy. Nie wiem co to za jedna, mam nadzieje, że to ta o wielkich liściach.
Róża New Dawn ma dużo pączków. Ostatnio trochę ją podwiązałam do trejażu. Inne moje róże też będą miały sporo kwiatów, ale z nazwami to niestety kiepsko U nas w szkółce nie ma nazw, tylko rabatowa albo pnąca i jaki jest kolor. A fotki pocykam
skarabeusz 14:15, 07 cze 2016

Donia, a powiedz jaka stara jest twoja New Dawn? Czy kwitnie obficie? Moja ma dużo pączków i czekam na pełen rozkwit. Tylko, że moja dopiero 2 sezon i się rozrasta.
Donia72 23:33, 07 cze 2016

skarabeusz napisał(a)
Donia, a powiedz jaka stara jest twoja New Dawn? Czy kwitnie obficie? Moja ma dużo pączków i czekam na pełen rozkwit. Tylko, że moja dopiero 2 sezon i się rozrasta.

Magda, moja róża ma dwa lata. W tamtym roku miała trochę kwiatków. Teraz też ma pączki, ale nie jest taka ogromna jak u innych tutaj. Myślę, że z roku na rok będzie się rozrastać....tylko, że ja mam małą kratkę dla niej.
Rench 00:10, 10 cze 2016

Zakupy imponujące poczyniłaś
Donia72 13:19, 10 cze 2016

Rench napisał(a)
Zakupy imponujące poczyniłaś

Renatko, wczoraj też byliśmy w szkółce i znowu coś tam dokupiłam. Jeszcze mam rabatę za domem, ale tam to taki przechowalnik się zrobił Dziś muszę je wsadzić, bo znowu mnie nie będzie
Donia72 22:36, 10 cze 2016

Rabaty trochę uporządkowane, nowe roślinki na rabacie karmnikowej posadzone, rabata od winogrona też obsadzona Fotki będą w późniejszym terminie mam nadzieję, że wtedy też troszkę wszystko podrośnie
boguslawa_ma... 20:38, 16 cze 2016

Dorotko pozdrawiam
Margarete 16:42, 29 cze 2016

O nowy avatarek, jaki ładny. Nie nadrobiłam zaległosci, nie jestem na bieżąco ale pozdrawiam