Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 23:07, 17 sie 2016

bozga napisał(a)
Jeszcze kwiatostany nie w pełni rozwinięte ale na tym etapie najbardziej podobna do trochę anemicznej Pinky Winky ( zwłaszcza jeśli ogólnie krzak jest dość niski) Jak rozwiną się płatki do samej góry pokaż jeszcze raz i pokaż krzak jako całość

Dziękuję Bożenko Pinky Winky chyba też mam na przystankowej. Chyba, że znowu błędne etykiety były A fotki zrobię, jak się rozwinie. I faktycznie, krzaczek nie jest za wysoki.
Donia72 16:43, 18 sie 2016

Moje zakupy dziś jeszcze kupiłam doniczkę, która będzie robić za poidełko dla ptaszków

Jeżówka czerwona nn

Pysznogłówka różowa nn

Tę już miałam wcześniej, ale dokupiłam jedną sadzonkę: "Honeydew".

No i trawka, ale nie wiem jaka. Może Rubrum?

gierczusia 17:17, 18 sie 2016

Donia72 napisał(a)

No tak ,ale kojec zrobiony jest w całości z siatki Jutro pocykam trochę szerszych -dalszych fotek. A może na rabacie z hostami, sama nie wiem. Wszystko przez to, ze mam ażurowy płot.

Myślałam o drzwiach lustrzanych...a obok na tej siatce bluszcz

A generalnie ażurowy pło nie przeszkadza..i tak osadzasz lustro w ramie i w ziemi...
Donia72 17:40, 18 sie 2016

gierczusia napisał(a)

Myślałam o drzwiach lustrzanych...a obok na tej siatce bluszcz

A generalnie ażurowy pło nie przeszkadza..i tak osadzasz lustro w ramie i w ziemi...

Dzisiaj byłam na "starociach" i widziałam fajne lustro, takie 45x110. Kurczę, nie kupiłam, bo się tak zastanawiałam...A ta farba z tyłu lustra nie zejdzie?
ryska 23:37, 19 sie 2016

Piękne zdjęcia.
Moje kosmosy mają 2,5 m wysokości. Masakra jakaś.
Donia72 00:29, 23 sie 2016

ryska napisał(a)
Piękne zdjęcia.
Moje kosmosy mają 2,5 m wysokości. Masakra jakaś.

Renatko, moje kosmosy to też potwory jakieś porosły. Jedne poszły chyba w liście, bo jeszcze nie kwitną. Nasionka już zaczynam zbieraći muszę je wyrwać, bo bałagan mam na przystankowej.
Donia72 11:19, 23 sie 2016

Moje hostowisko.

Kindzia 11:37, 23 sie 2016

Ta trawka to Rubrum Jak ją wsadzisz do dużej donicy, albo do gruntu, to szybko pokaże jaka może być dorodna

Ładny czerwony kolor tej jeżówki. Ciekawe czy grzybek wykształci, czy bardziej płaska będzie...
Donia72 11:46, 23 sie 2016

Kindzia napisał(a)
Ta trawka to Rubrum Jak ją wsadzisz do dużej donicy, albo do gruntu, to szybko pokaże jaka może być dorodna

Ładny czerwony kolor tej jeżówki. Ciekawe czy grzybek wykształci, czy bardziej płaska będzie...

A da się ją przezimować? bo fajna jest.
Jeżówki jeszcze nie wsadziłam, nie wiem za bardzo gdzie? Zaraz idę luknąć, czy trochę się wybrzuszyła
Agania 12:33, 23 sie 2016

Hosty pieknie ci sie rozrosły, to jest Rubrum