Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 22:53, 02 maj 2020

gosika67 napisał(a)
Acha. A stolik ?

Stolik to stary stolik od telewizora, babcia kiedyś go miała, dawno temu. Stał w "stajence"
gosika67 22:56, 02 maj 2020

U mnie stoją jedne w garażu, drugie na strychu.Dostałam dziś pomidory, malinowe i koktajlowe, muszę posadzić. Wczoraj siałam , została mi jeszcze 1 skrzynia do obsiania. Brakuje czasu.Chcialam w brico kupić zwykłe duże donice plastikowe, nic nie ma, jakby tornado tam przeszło.
Widzisz jak wszystko się przydaje, stare rzeczy dostają nowe życie.
Donia72 23:02, 02 maj 2020

gosika67 napisał(a)
U mnie stoją jedne w garażu, drugie na strychu.Dostałam dziś pomidory, malinowe i koktajlowe, muszę posadzić. Wczoraj siałam , została mi jeszcze 1 skrzynia do obsiania. Brakuje czasu.Chcialam w brico kupić zwykłe duże donice plastikowe, nic nie ma, jakby tornado tam przeszło.
Widzisz jak wszystko się przydaje, stare rzeczy dostają nowe życie.

Ja pomidory też będę sadzić, ale we wiadro, a może na rabatkę ziołową. Wczoraj kupiłam miętę, aksamitki, a dziś troszkę bylin. Ewa jechała do Konina i mnie zabrała. Kupiłam ostrogowca, rutewkę (miałam już jedną), bodziszka, przetacznikowca, ożankę i jeszcze jakieś.
sylwia_slomc... 23:21, 02 maj 2020

Obejrzałam Wspaniała z Was para ogrodowo zakręcona Fajnie, że wstawili zdjęcia i pokazali jak wygląda w pełni sezonu, pięknie się dzielicie swoją historia i efektami pracy. Mało miejsca, a wydaje się jakby go było o wiele więcej dzięki dobremu rozplanowaniu. Zachwycona jestem ile drzew macie posadzonych i jak Emuś nad nimi panuje, świetny podział ról w ogrodzie

Zakochałam się w Twojej dekoracji z drzwiami, urokliwa bardzo i w moich klimatach
gosika67 23:29, 02 maj 2020

No to się obładowałaś. Muszę zobaczyć co to ta ożanka. Ja czekam za przesyłką, nawet 2 mają przyjść.
gosika67 23:29, 02 maj 2020

Idziem spać.Pa.
sylwia_slomc... 23:32, 02 maj 2020

gosika67 napisał(a)
No to się obładowałaś. Muszę zobaczyć co to ta ożanka. Ja czekam za przesyłką, nawet 2 mają przyjść.

Gosiu ożanka jest śliczna będziesz z niej zadowolona wiosną wcześnie startuje, długo ładnie kwitnie, w zimie też zdobi
Donia72 23:36, 02 maj 2020

gosika67 napisał(a)

Ja też czekam za przesyłką, ale za fajansem niebieskim
Ta ożanka to na skalniak
Donia72 23:37, 02 maj 2020

gosika67 napisał(a)
Idziem spać.Pa.

No też idę....a kiedy zajrzysz? musimy jakieś ksiązki od Ciebie pożyczyć, bo biblioteki zamknięte
Donia72 23:37, 02 maj 2020

sylwia_slomczewska napisał(a)

Gosiu ożanka jest śliczna będziesz z niej zadowolona wiosną wcześnie startuje, długo ładnie kwitnie, w zimie też zdobi

No to cieszę się, że kupiłam ją dziś