Dziękuję Gosieńko No tak wyszło. chociaż umawialiśmy się w tamtym roku letnią porą, ale tak jakoś wyszło, że nie miałam głowy do tego spotkania....a to córci wesele, a to moja praca
Latem faktycznie, w moim zakątku dużo się dzieje, kwitną byliny, jest bardzo kolorowo. Może jeszcze się uda?
Dorotko z grubsza już się odkopaliśmy z mułu i rośliny podosadzane na miejsce tego co wypadło. Praktycznie rok zajęło nam odczyszczenie i odtworzenie tego co powodzie zeszłoroczne majowe i lipcowe zabrały. A teraz znowu jest maj wszystko cieszy tylko prognoza pogody nie nastraja mnie radośnie. Zwłaszcza dzisiejsza i jutrzejsza
No tak to jest z tą naszą pogodą
Już dziś ma być zmiana, ma być zimno, mokro, ponuro. Zimni ogrodnicy i zimna Zośka Muszę pookrywać niektóre roślinki, bo szkoda by było, żeby zmarzły.
Czesc, gratuluje, bardzo chetnie poszukam nagrania i obejrze. Myslalam, ze Twoj ogrod jest duzo wiekszy, niesamowita przestrzen stworzylas.Pozdrawiam i lece robic troche zdjec, robie to nieregularnie i jak porownuje to jestem w szoku jak wszystko poroslo. Milego dnia!
Zawsze do Goni zaglądam jeszcze wcześniej do Ani która zawiesiła wątek.
U ciebie też ładnie zaglądałam. Masz na uboczu działaczkę czy mi się wydaje.
Przyszłam zobaczyć Solidarność, ale nie widzę.
Masz dużo różnych gadżetów które bardzo lubię. Muszę pojechać na pchli targ aby coś nabyć ale nikt nie chce ze mną jechać. Na Śląsku też dużo takich duperelkow jest.
Będę wpadać częściej.
Cześć Elka Wiem, że do Gosi zaglądasz, bo mi często o tym mówi
Działkę mam troszkę z tyłu, z przodu mieszka teściowa
Ja uwielbiam takie targi staroci, nawet ostatnio byłam i kupiłam sobie niebieskie porcelanowe kule i stare gliniane doniczki. teraz jeszcze córcia ma mi dać dwa elfiki do ogrodu, jednego juz sobie wcześniej kupiłam. Warto na takie starocie zaglądać, bo można coś fajnego wypatrzyć.
Zapraszam częściej pozdraiwam cieplutko