Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Piaskownia na zakręcie

Piaskownia na zakręcie

EPODLAS 22:55, 10 paź 2013

Ewa, ja tam bym nic nie miała przeciw temu, jak bym miała córkę kosmetyczkę, a na dodatek jeszcze taką, co o mamę chce zadbać. Moja córcia daleko, więc muszę jakoś sama dawać radę. Ciesz się że masz takie troszczące się o ciebie dziecko. Te cuda wyczarowane z doniczek fantastyczne. Nigdy bym na to nie wpadła.
Jeżeli chodzi o miskanta olbrzymiego ten areszt a raczej cela z doniczki niech nie będzie taka mała. Ładnie wygląda jak jest tego spora kępa.
ewsyg 23:08, 10 paź 2013

EPODLAS napisał(a)
Ewa, ja tam bym nic nie miała przeciw temu, jak bym miała córkę kosmetyczkę, a na dodatek jeszcze taką, co o mamę chce zadbać. Moja córcia daleko, więc muszę jakoś sama dawać radę. Ciesz się że masz takie troszczące się o ciebie dziecko. Te cuda wyczarowane z doniczek fantastyczne. Nigdy bym na to nie wpadła.
Jeżeli chodzi o miskanta olbrzymiego ten areszt a raczej cela z doniczki niech nie będzie taka mała. Ładnie wygląda jak jest tego spora kępa.

Bożenko coraz bardziej mi się to podoba.

Miskant będzie miał dużą doniczkę, podobają mi się jak tworzą duże kępy tak jak tobie.
AgnieszkaW 23:18, 10 paź 2013

Pooglądałam kiczowate domki smerfów i przepiękne, klimatyczne "stare' mury domów w Grecji - oni to mają styl i gust.
Nie wiedziałam, że takie ozdóbki sama robisz z doniczek, fajne. Pozdrawiam Cię Ewo
makkasia 23:32, 10 paź 2013

Ewuniu ściskam
wróciłam kilka dni temu z wysepki greckiej i mam mieszane uczucia - są piękne miejsca, starówki, świątynie, pięknie odrestaurowane ale nowe (hotele, domy, infrastruktura) ...są w większości brzydkie pozbawione stylu, a czasami wręcz koszmarne...wspomnę przy okazji, że jeżeli chodzi o czystość i porządek to jest szokująco źle i cieszę się, że pod tym względem u nas jest o niebo lepiej. Więc nie narzekajmy - domki smerfów to niewypał ale złożę się, że pięknych miejsc w Bieszczadach nadal nie brakuje
Debra 11:01, 11 paź 2013

makkasia napisał(a)
Ewuniu ściskam
wróciłam kilka dni temu z wysepki greckiej i mam mieszane uczucia - są piękne miejsca, starówki, świątynie, pięknie odrestaurowane ale nowe (hotele, domy, infrastruktura) ...są w większości brzydkie pozbawione stylu, a czasami wręcz koszmarne...wspomnę przy okazji, że jeżeli chodzi o czystość i porządek to jest szokująco źle i cieszę się, że pod tym względem u nas jest o niebo lepiej. Więc nie narzekajmy - domki smerfów to niewypał ale złożę się, że pięknych miejsc w Bieszczadach nadal nie brakuje

Ależ są powody do narzekania, bo fakt, że są miejsca gdzie jest jeszcze gorzej, jakoś są mało pocieszające
A piekne miejsca w Bieszczadach - jak tak dalej pójdzie - zostaną tylko na zdjęciach.
ewsyg 12:59, 11 paź 2013

makkasia napisał(a)
Ewuniu ściskam

Kasiu, w Grecji byłam na objazdówce i muszę przyznać, że tam gdzie są miejsca historyczne to nie ma dziwnych budowli. Te hotele i domy w różnym stylu spotyka się raczej w kurortach wypoczynkowych. Fakt, szokują wysypiska śmieci przy drogach. Całkiem inna mentalność niż nasza.
często wracałam w Bieszczady i długo byłam miło zaskoczona, że się nie zmieniają. Teraz jest odwrotnie. Smerfowe domki są urocze, ale nie w tym miejscu. Niestety coraz więcej jest takich miejsc. Myślę, że Polacy są zbyt interesowni i komercyjni. Dla mnie te domki w Bieszczadach to tak jakby umieścił je wśród np Meteorów. Myślę, że gdybyśmy posiadali takie cudo to ktoś wydałby zezwolenie żeby pośrodku umieścić domki smerfów. Aż się proszą w tej dolince między klasztorami na skałach Są cuda, których nie wolno ruszać.

ewsyg 13:04, 11 paź 2013

Debra napisał(a)

Ależ są powody do narzekania, bo fakt, że są miejsca gdzie jest jeszcze gorzej, jakoś są mało pocieszające
A piekne miejsca w Bieszczadach - jak tak dalej pójdzie - zostaną tylko na zdjęciach.

I połoniny zabudują.
eda 14:57, 11 paź 2013

ewsyg napisał(a)
Które klimaty są bliższe Waszemu sercu ?

Takie ?

Czy takie ?

witaj Ewcia w jednych i drugich można się zadomowić super widoczki i pomysły masz też fajne z doniczkami super pozdrówka paaa
ewsyg 18:13, 11 paź 2013

Odwiedziłam dzisiaj co i poczyniłam małe zakupy

Debra 19:12, 11 paź 2013

ewsyg napisał(a)
Odwiedziłam dzisiaj co i poczyniłam małe zakupy

Rozplenica, Zebrinus?

A ja jakoś zupełnie nie mam ochoty na nowe rosliny! Nie wiem dlaczego, może to ciągłe sprzątanie suchych liści mnie zbyt absorbuje, ale mam w planie powaznie zmiany jesienią