Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Piaskownia na zakręcie

Piaskownia na zakręcie

ewsyg 20:58, 08 paź 2013

eliza3 napisał(a)
Ewuniu, ja wczoraj miałam pierogi z mięsem , ale do mycia okien muszę się przygotować psychicznie... nie znoszę tej roboty ale trzeba by było, bo okna czekają... i pogoda sprzyja...
Pozdrawiam serdecznie.

Elu, bardzo lubimy domowe pierogi. Jak starsza córka usłyszała, że robię to też z rodziną wpadła. Ale na tym nie koniec moich dzisiejszych przyjemności. Młodsza córka - przyszła pani kosmetolog wyregulowała mi brwi, zrobiła piling kawitacyjny i sonoforezę i masaż twarzy. To fajnie relaksuje, można dalej sprzątać i myć okna
barbara_kraj... 21:16, 08 paź 2013

ewsyg napisał(a)

Melduję, że rozgrzebane

Dzięki Kasiu za dobrą radę, na ja taka narwista jestem ....

No i dobrze zrobiłaś! A w tej suchej trawie myszy gotowe byłyby się zagnieździć!

A co do powojnika, to próba ukorzenienia powinna się udać

Na grzybach dzisiaj byliśmy
Mala_Mi 22:00, 08 paź 2013

Czytam żeś narowista kobieta... ale raczej skupiam sie na piśmie obrazkowym... i pomyśleć że śmiałam sie z miłośników komiksów.. sama teraz jestem nie lepsza...
ewsyg 22:42, 08 paź 2013

barbara_krajewska napisał(a)

No i dobrze zrobiłaś! A w tej suchej trawie myszy gotowe byłyby się zagnieździć!

A co do powojnika, to próba ukorzenienia powinna się udać

Na grzybach dzisiaj byliśmy

Basiu, ja zawsze zabezpieczam suchą trawą i jakoś jest ok
ewsyg 22:42, 08 paź 2013

asc napisał(a)
Czytam żeś narowista kobieta... ale raczej skupiam sie na piśmie obrazkowym... i pomyśleć że śmiałam sie z miłośników komiksów.. sama teraz jestem nie lepsza...

Chyb nie Ty jedna Aniu
ewsyg 10:51, 10 paź 2013

Mocno wczoraj zaszalałam

Byłam zaskoczona ilością cebul kwiatowych w biedronce. Oj, miałam smak jeszcze na inne roślinki, ale muszę wstrzymać się do następnego roku. Kusiły tulipany, czosnki duże fioletowe, czosnki niskie żółte, szafirki, cebulice i inne.
Debra 11:05, 10 paź 2013

ewsyg napisał(a)

Elu, bardzo lubimy domowe pierogi. Jak starsza córka usłyszała, że robię to też z rodziną wpadła. Ale na tym nie koniec moich dzisiejszych przyjemności. Młodsza córka - przyszła pani kosmetolog wyregulowała mi brwi, zrobiła piling kawitacyjny i sonoforezę i masaż twarzy. To fajnie relaksuje, można dalej sprzątać i myć okna

O, co za niesamowitości z Tobą się działy! W życiu nie byłam u kosmetyczki, fryzjera omijam z daleka, jakoś nie lubię ingerencji cudzych rąk
A pierogi tuczą )))))
ewsyg 11:18, 10 paź 2013

Debra napisał(a)

O, co za niesamowitości z Tobą się działy! W życiu nie byłam u kosmetyczki, fryzjera omijam z daleka, jakoś nie lubię ingerencji cudzych rąk
A pierogi tuczą )))))

Debro, wybierz się chociaż na masaż, ja to bardzo lubię a córcia ma delikatne dłonie. Córki rączki nie są cudze tylko rodzinne

Pierogi tuczą to fakt, ale mam też orbitrek
ewsyg 12:51, 10 paź 2013

Które klimaty są bliższe Waszemu sercu ?

Takie ?

Czy takie ?

Kindzia 12:53, 10 paź 2013

Ja tam bym mogła i w jednych, i w drugich...