Luki
20:22, 14 gru 2014

IwonkoJa to ogólnie mam jeszcze mnóstwo pomysłów na świąteczne dekoracje, ale nie wszystko jestem w stanie wykonać ze względów czasowych no i materiałowych.
Stroika jestem ciekaw, a szyszki już widziałem. Ja w przyszłym roku też pobiegam po lesie w poszukiwaniu ciekawych materiałów, w końcu mieszkam w najbardziej zalesionej gminie w Polsce
MIra cały rok to bym nie chciał robić bo magia świąt by znikła, ale kilka pomysłów jeszcze jest i może coś się jeszcze uda zrealizować.
Choinka raczej nie powstanie bo muszę oszczędzać zdrowie, a gałązek już nie mam, trzeba by znowu lasy przebiec w te i we wte
Ja na szczęście mam dużo mchu na działce pod lasem i nikt mi nie zabroni sobie co roku podbierać
a wykorzystuje go głównie do stajenki bożonardzoniowej, która swoją drogą miała mieć w tym roku gruntowny remont, ale nie wyszło i szczerze o tym zapomniałem.
No i wagowy jestem
Stroika jestem ciekaw, a szyszki już widziałem. Ja w przyszłym roku też pobiegam po lesie w poszukiwaniu ciekawych materiałów, w końcu mieszkam w najbardziej zalesionej gminie w Polsce

MIra cały rok to bym nie chciał robić bo magia świąt by znikła, ale kilka pomysłów jeszcze jest i może coś się jeszcze uda zrealizować.
Choinka raczej nie powstanie bo muszę oszczędzać zdrowie, a gałązek już nie mam, trzeba by znowu lasy przebiec w te i we wte

No i wagowy jestem