Marto bardzo konkretna odpowiedź

takie najlepsze i szczerze nie pomyślałem o tym, że miskanty mogą się połączyć z niższą koroną. W sobotę chyba pojadę po drzewa, żeby nikt mi nie wykupił, a w kolejnym tygodniu posadzę. Są z gołym korzeniem więc zbyt zwlekać nie mogę.
Ja miałem iść wcześniej spać i znowu nie wyszło, a odzwyczaiłem się wstawać o 6 rano, strasznie się rozleniwiłem
Agato ja też robię sobie później na takim planie kilka elementów w 3D, aby jakoś proporcje złapać, ale tego już nie pokazuje bo to tylko orientacyjne kolorowe kostki. Na żywo i tak będę coś zmieniał
Reniu na razi kupiłem 3 Bonice, więc myślę, że z tymi problemu nie będzie. Resztę podam wieczorkiem bo nie pamiętam gdzie dałem katalog i listę róż, a nie pamiętam odmian
Iwonko wieczorkiem podam liste róż

Oczywiście na pewno będzie się zmieniać.
Haniu ja mam nadzieję, że za rok też spotkam własne siewki stipy i nie będę musiał wysiewać, ale akurat jest bardzo wdzięczną roślinką do wysiewów. W sobotę lub piątek muszę ja popikować

Też muszę podzielić kilka żurawek bo za wielkie wyrosły,a jesienią nie zdążyłem, jeżeli teraz nie podzielę, wyrosną zbyt w pnie
Bedę wdzięczny jak ktoś jeszcze wypowie się na temat drzew