Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Margo 22:17, 04 cze 2014

kaisog1 napisał(a)

U mnie dobrze sobie radzą: Hakonechloa (różne odmiany), Carex Evergold, Carex buchananii, miskanty: morning light, gracillimus, varieagtus, konwalniki.

Ale super podpowiedzi
Jutro na spokojnie sobie poczytam o tych trawkach i poszaleje w ogrodniczym
monteverde 22:21, 04 cze 2014

kaisog1 napisał(a)
Bogda hhehehe no widzisz

Ania ano do Kubusiowa... tyle, że jak zapakuje to wszystko to dla mnie nie ma juz miejsca, nie mówiąc o bagażach

Na dwa samochody trzeba lub przyczepkę Gosia przeszukalam róże nie ma żadnej z imieniem Jacob's w nazwie
agatanowa 22:34, 04 cze 2014

zakupy olbrzymie i bardzo ładne

pozdrawiam
martaibartek 19:04, 05 cze 2014

Małgosiu ale pięknie w Kubusiowie!!!!
Cudownie wszystko ci się rozrasta!

Dzięki za meila. Odpiszę w wolnej chwili
kaisog1 20:51, 05 cze 2014

Gosia kto pyta nie błądzi

Ania no ja wczoraj też siedziałam i szukałam, i nic. Ale wydawało mi się, że po angielsku Jakub to Jacob a tu się okazuje że James

Agata no faktycznie, wielkie Szczerze mówiąc chyba jeden z większych jakie robiłam

Marta hahahha wiesz jak to jest... czlowiek chciałby więcej Ja Cię przepraszam, że się nie odzywałam ale bez przerwy coś a jeszcze to moje choróbsko co to 3 tydzień trwa.... no koszmar jakiś. Jednak po antybiotyku już lepiej więc pełna nadziei jestem
beta 21:49, 05 cze 2014

cześć Gosia

z wielką przyjemnością obejrzałam zdjęcia z Kubusiowa...serce się raduje....i bardzo się cieszę że mogłam osobiście tam być...pięknie Gosiaku
paulina_wero... 15:54, 06 cze 2014

teraz jakiś taki czas 3 tygodniowe choróbsko bo ja tak samo jeszcze do antybiotyku nie doszłam na szczęście
kaisog1 13:52, 09 cze 2014

Uhhhhh powiem Wam, że bylismy na weekend w Kubusiowie i to był jeden z lepszych weekendów.... Bez stresu, nerwów, było przyjemnie, słonecznie i pracowicie

ruszyliśmy ze skarpą... Tak wyglądała jeszcze tydzień temu (niestety widok z daleka):

A teraz wygląda tak:

kaisog1 13:54, 09 cze 2014

Ozywiście wygląda to żalośnie bo nie wszystko odchwaszzone ale jak na jeden dzień pracy, w 40 stopniowym upale to jest nieźle

Z 10 rozchodników zrobiłam 30, z 5 traw zrobiłam 10 Ciekawe ile da radę ZOstały jeszcze do wsadzenia pozostałe berberysy Dart's red lady ale już nie było kiedy sie tym zajać.... no i tawuły, które sama naprodukowałam
kaisog1 13:55, 09 cze 2014

Wieczorkiem wstawie zdjęcia z warzywnika i trochę koloru