Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Joaska 09:09, 09 lip 2013

Gosia alez Kubusiowo wypiękniało...no poprostu do ogrodu tylko w kapciach
Piekne rabaty...a Danusiowej jestem ciekawa i pewnie nie zobaczymy jej az do spotkania
Patrząc na Twoje hakuro znowu sie poznęcam nad moją.....chciałm jej dac troche luzu ale jak widać nie ma po co
Pozdrawiam.
martaibartek 13:28, 09 lip 2013

Pięknie jest!!!! cudownie!!!!

I ja zaczynam okonka od ogonka
zbigniew_gazda 14:17, 09 lip 2013

Gosiaczku wszystko zwyogladane i przeczytane. Pięknie rośnie a warzywnik to do pozazdroszczenia.
Co do chwastów tak samo myślę. Mój ogród mały jest i co kilka dni akcja pielenia musi być.
barbara_kraj... 20:14, 09 lip 2013

Gosia, wszędzie tak czysto, nasadzenia przemyślane i wszystko takie zadbane więc nic dziwnego, że Kubusiowo staje się niemal Twoim kolejnym 'dzieckiem'!
Żałuję, że to tak daleko i nie będę miała okazji obejrzeć tego na własne oczy
Ale, kto wie!?
JulkAd 21:22, 09 lip 2013

Gosiu, super wszystko wypielęgnowane masz, podziwiam Cię za pracowitość i konsekwencję....mam pytanie dotyczące róży z patyczka...słowem, jak to się robi?...pozdrówka zostawiam
kaisog1 22:47, 09 lip 2013

Ania no ja nie pamietam, którą mam ale wiem, że one sie różnią tym, że jedna powtarza kwitnienie a druga nie. Ta moja nie powtarza

Garysiu ojjjj racja.... przy dużych ogrodach jedna osoba nie utrzyma go w stanie wymuskanym. Żeby tak było trzeba by było codziennie w nim pracować i niczym innym się nie zajmować

Aniu dzięki serdeczne Szykuję, szykuję bo tak jakoś miałam łyso przed tarasem A co z tego wyjdzie to i tak okaże sie dopiero w przyszłym roku.

Asia heheh znęcaj się Danusiowa rabata nie przeszła metamorfozy a zdjęć tylko jej nie robiłam.... mam takie ogólne ale tam widać niestety te moje nowe wypociny

Marta tylko Ty pewnie nie podżerasz ogonków innym zjadaczom A Kuba chrupie dotąd aż każdy ogonek, swój czy nie swój zniknie

Zbysiu dzięki! A z chwastami walka zawsze z porażką Trzeba się przyzwyczaić i spokojnie do tego podchodzić

Basia ano ta działka to jak moje dziecko Czasem myslę sobie, że więcej czasu poświęcam jemu niż Kubie - ot taka wyrodna matka wariatka
Proszę Cię, nie mów, że Cię nie będzie ! Przyjeżdżaj!

Julita bardzo dziękuję A patyczkami to ja nie wiem jak jest.... czasem coś wyjdzie a czasem nie. Generalnie w czerwcu pobrała z róży patyczek - taki niekwitnący, podzieliłam na dwa i do ziemi. Samo urosło

Matka 22:49, 09 lip 2013

U Ciebie hakone w słonku rośnie?czy cienia tyż ma troszku?
kaisog1 22:50, 09 lip 2013

Bogda czysty żywy sun
Matka 22:51, 09 lip 2013

bo u mnie(mam jedną/jednego?)w półcieniu i coś listki niektóre brązowiejąmoże w słonko ją rzucić?
kaisog1 22:51, 09 lip 2013

A brązowienie nie ma nic do stanowiska.... Ale ona świetnie daje radę w słońcu.