Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

malgorzata_s... 22:57, 08 wrz 2013

Jakie to Kubusiowo cudne.Podziwiam Cię imienniczko ogromnie.Mam działkę kilometr od domu i twierdzę że to za daleko aby zakładać drugi ogród. No teraz to mi wstyd. Pozdrawiam serdecznie.
Madzenka 06:50, 09 wrz 2013

AniaK napisał(a)
Gosia kret przyszedł z pomocą, lepsze to niż zjedzone rośliny przez larwy opuchlaka, po krecie trzeba tylko przydeptać. Trawnik wytrzyma, u mnie tak ryje co roku.

Chyba przebolałabym kopczyki niż wymianę trawnika z powodu opuchlaków.... Natura wie co robić.... Chyba nie chcesz lać chemii tak jak ja... Kret do mnie nie chce przyjść.... A w ubiegłym roku ptaki ostro wydziobywały trawnik.... Chyba miały stołówkę krewetkową.... Siedziały na tarwniku całe stada.....
Przymierzam się do wertykulacji jesiennej, może troszkę wytargam na wierzch.
Pozdrawiam
beta 08:21, 09 wrz 2013

Gosiek macham...obejrzałam relację ze spotkania w Domu działkowca...i powiem Ci że znalazłam zdjęcie na nowy awatar dla Ciebie...buziaki
Debra 13:07, 09 wrz 2013

Małgosiu, dzięki za Twój i Małżonka udział w spotkaniu.
Dzięki za piękne zdjęcia i wspaniałą relację ze spotkania.
Jesteście Kochani!
malgorzata_s... 14:21, 09 wrz 2013

Obejrzałam wszystkie relacje z kolejnego spotkania. Super że można je sobie przejrzeć i poczuć się jakby się tam było. Pozdrawiam.
kaisog1 21:21, 09 wrz 2013

Wróbelku odmachuję

Gosiu no faktycznie - wstyd! Dzięki za pochwałę naszej pracy Pozdrawiam również

Madżenka problem polega na tym, że ten kret kopie na rabatch i pod trawnikiem..... chodzisz i zapadasz się w miejscach gdzie porobił korytarze.... także mnie czekałaby wymiana trawnika i roslin na rabatach.....

Beata jakie??? tylko mi nie pisz, że to "selerowe"

Krysiu to my dziękujemy za zaproszenie i świetna zabawę! Będę to długo wspominać

....a my wróciliśmy z zebrania w przedszkolu.... jestem przerażona..... tym co sie dzieje i co się dziać będzie.....

Matka 21:31, 09 wrz 2013

...zakaz nauki w przedszkolu, ale do szkoły 6latków posyłać!

P A R A N O J A !!!!!
kaisog1 21:38, 09 wrz 2013

Bogda ale ja nie o tym....

U nas zmniejszyli etat naszej Pani Kasi.... ma teraz połówkę... Czyli tak na prawdę naszą grupą po godzinie 15 opiekuje sie inne kobiety..... i tu pojawia się problem..... mielismy juz dwa wypadki z dziećmi.... jedno skończyło w szpitalu..... ja usłyszałam piekny wywód na temat mojego dziecka, mnie i Pawła i ogólnie naszej rodziny od kobiety, która Kubę widziała pierwszy raz..... dzieci posyłane są w krótkich rękawkach na dwór gdy wieje i jest zimno.... zdarzył się przypadek popchnięcia dziecka p[rzez "nauczycielkę" w ubikacji.............. no normalnie szok~!
Matka 21:39, 09 wrz 2013

oj to, delikatnie powiem, NIEŁADNIE!!!!Ja bym juz poszarpała sie z p. dyrektor!i dalej poszła!
beta 22:07, 09 wrz 2013

nie Gosiu, nie to "selerowe"

o to

super tu wyszłaś