Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

ka1sia 21:58, 05 wrz 2013

Gosia, długo mnie nie było, ale już nadrobiłam i fotki z Kubusiowa obejrzałam, cudnie jest!!! jeszcze tak wypieszczonego ogrodu chyba nie widziałam szkoda, że od nas tak daleko, macie tam raj na ziemi pozdrawiam bardzo serdecznie
Kondzio 22:01, 05 wrz 2013

ka1sia napisał(a)
Gosia, długo mnie nie było, ale już nadrobiłam i fotki z Kubusiowa obejrzałam, cudnie jest!!! jeszcze tak wypieszczonego ogrodu chyba nie widziałam szkoda, że od nas tak daleko, macie tam raj na ziemi pozdrawiam bardzo serdecznie
Ja byłem hi hi hi
ka1sia 22:02, 05 wrz 2013

Kondzio napisał(a)
Ja byłem hi hi hi

widzialam Cię szczęściarzu
Kondzio 22:03, 05 wrz 2013

ka1sia napisał(a)

widzialam Cię szczęściarzu
hi hi hi
Bogdzia 22:10, 05 wrz 2013

Gosiu jestem na bieżąco u Ciebie. Balkon piękny tylko tak myślę ze te skrzynie wielkie a ziemię co jakiś czas trzeba wymienic więc trochę fizycznej pracy niezbyt lekkiej bedzie.. Zdjecie Mamy i Kuby świetne, no i uroczystośc widac ze udana.No i tylko ten kret spac Ci nie pozwoli spokojnie , chyba ze panowie sie nim zajmą.Pozdrówka przesyłam.
kaisog1 22:26, 05 wrz 2013

Marzenka widziałam i jestem przerażona.... jak mnie będzie czekac wymiana trawnika to chyba sie zapłaczę....

Kasia dzięki za dobre słówko Ojjjj tak - tam jest mój raj, moje miejsce

Konrad byłeś, widziałeś i przyjedziesz ponownie

Bożenko wymianą ziemi nie byłam jakoś przerażona ale szkoda mi było bukszpanów... Urodzinki były udane A tego kreta to ubije gołymi ręcami normalnie....
ka1sia 22:29, 05 wrz 2013

Gosia, ubij dziada, my tak zrobiliśmy i narazie spokój a dawał nam w kość
AniaK 22:53, 05 wrz 2013

Gosia kret przyszedł z pomocą, lepsze to niż zjedzone rośliny przez larwy opuchlaka, po krecie trzeba tylko przydeptać. Trawnik wytrzyma, u mnie tak ryje co roku.
kaisog1 23:03, 05 wrz 2013

Kasiu no będę musiała.....

ANiu nie wiem co gorsze.... kret kopie potworne korytarze, podkopując tym samym rośliny. Juz dwie róże musiałam wywalić bo je podkopał i niestety kaputneły.. a ryje mi w bylinówkach też i na Danusiowej rabacie. Jak mi podkopie te wszystkie rosliny to się zapłaczę... nie mówiąc o kosztach..
monteverde 23:03, 05 wrz 2013

kaisog1 napisał(a)
Oczywiście Loguje przez Fejsa i może pisać Po wizycie u Ani Monte odgrażała się, że teraz będzie się udzielać na Ogrodowisku bo już kogoś zna tak namacalnie Ale jak widać ciszaaa

Ewa do odważnych świat należy mam Ci to pisać? czekam na Twoje spostrzeżenia po takiej "bandzie" ludzi w Kubusiowie a kret wstrętny łobuz to było do Gosi pozdrawiam