Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

ewakatowice 07:49, 20 mar 2014

izabela75 napisał(a)

Żartujesz to ona takie cuda sprzedaje?? Czy jeszcze może produkuje??? Chcę więcej , ceny i czy można je kupić on-line

zadzwonię do siostruni i podeślę fotosy, rozumiem , że cichobiegi - baleriny Ciebie interesuję.
Nie sprzedaje on -line, jedynie stacjonarnie. Jak coś Ci się spodoba, to będziemy myśleć
Wyślę Ci a ile masz do Berlina bo my lubić nach Berlin u pičku materin hah a ha ah aah
ewakatowice 07:50, 20 mar 2014

izabela75 napisał(a)
Najlepszy przyjaciel każdego ogrodnika

szukam już w google ...
ewakatowice 07:53, 20 mar 2014

izabela75 napisał(a)

Ja jestem Zosia-Samosia i wszystkie moje krzaczorki tnę sama.Mam super sprzęt .M zajmuje się trawą i opryskami(przecież nie mogę się podtruć, jakby co) i w tym roku ma za zadanie pozbyć się opuchlaków z mojego trawnika....A co!!!!!

Czasem trawkę sobię skoszę, akurat to lubię robić.Co prawda mysle o zakupie takiej kosiarki co sama to będzie robić.Zastanawiam się nad takim cudem.A może ktoś już taką ma???????

jak będziesz ciąć swoje kulasy to ja chcę to widzieć i czym to robisz również...
izabela75 07:55, 20 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

zadzwonię do siostruni i podeślę fotosy, rozumiem , że cichobiegi - baleriny Ciebie interesuję.
Nie sprzedaje on -line, jedynie stacjonarnie. Jak coś Ci się spodoba, to będziemy myśleć
Wyślę Ci a ile masz do Berlina bo my lubić nach Berlin u pičku materin hah a ha ah aah

do Berlina mam ponad 400 km.Jeżeli będzie taka możliwośc, to ja prześlę tobie lub bezpośrednio twojej kuzynce kasę na konto a przesyłka by była na terenie Polski 9mam tu kolegę który bardzo często kursuje Polska Niemcy także z tym problemu by nie było.Może ma jeszcze jakieś fajne botki wiosenno-letnie, coś fajnego błyszczącego coś takiego jak te:

http://www.zalando.de/bunker-lara-stiefelette-malva-bu911c013-i11.html

Te już mam
ewakatowice 07:57, 20 mar 2014

to moja osobista siostra a nie kuzynka. To zorganizujemy
Ty mnie ten BodenAktivator jak nie zlokalizuję
ewakatowice 07:59, 20 mar 2014

to ja już wszystko wiem... co lubisz
kumam kumam
izabela75 07:59, 20 mar 2014

ewakatowice napisał(a)
to moja osobista siostra a nie kuzynka. To zorganizujemy
Ty mnie ten BodenAktivator jak nie zlokalizuję

nie ma problemu, tak jak mówię mój kumpel tak co około2 tygodnie śmiga także nie ma problemy prześlę Ci już z Polski, to koszt przesyłki nie będzie gigantyczny
ewakatowice 08:00, 20 mar 2014

spokojnie, jak coś biorę na klatę... jak bohater
izabela75 08:01, 20 mar 2014

Z tego co wiem to w Polsce tego nie ma ,pytałam w kilku miejscach i nikt nie wiedział o czym ja rozmawiam,ale to bylo w tamtym roku.Być może szkółkarze mają podobne specyfiki
ewakatowice 08:02, 20 mar 2014

nie masz kłopotu z kupnem bucików, masz stopę jak kopciuszek
Ja mam standardowe 38