Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

Dążenie do ideału, czyli trudna nauka pokory

ewakatowice 21:55, 19 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Wlasnie co to za sklep? Zamast buków chyba sobie nowe baletki kupię.... Zwłaszcza źe w czasie ostatnich zakupów zgubiłam jedną z 3 nowych par..... Tylko nie wiem czy m czy córka tę pechową parę nosiła.... Zostały mi tylko szpilki a baletki cieszą kogoś innego...

wiesz, ufaj ufaj rodzinie ale kontroluj
Mój M., to by się cieszył jakbym zgubiła uważa, że te cichobiegi u kobiet to masakra
ewakatowice 21:57, 19 mar 2014

Luki napisał(a)
Baletki ?? a ja słyszałem, że to cichobiegi

u mnie na wsi Katowice, to też cichobiegi
Majena 22:09, 19 mar 2014

Och cudownie te głazy wygladaja inspircja niecodzienna...
ewakatowice 22:16, 19 mar 2014

sama przycinasz kulasy bukszpanowe ?
czym je zasilasz?

izabela75 06:53, 20 mar 2014

ewakatowice napisał(a)

jak więcej zdjęć to podeślę jutro. Mojej siostruni w Zgorzelcu

Żartujesz to ona takie cuda sprzedaje?? Czy jeszcze może produkuje??? Chcę więcej , ceny i czy można je kupić on-line
izabela75 07:34, 20 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Wlasnie co to za sklep? Zamast buków chyba sobie nowe baletki kupię.... Zwłaszcza źe w czasie ostatnich zakupów zgubiłam jedną z 3 nowych par..... Tylko nie wiem czy m czy córka tę pechową parę nosiła.... Zostały mi tylko szpilki a baletki cieszą kogoś innego...

ojjjj jaka strata, ja bym poruszyła niebo i ziemię żeby je znaleźć.Ja swoje buty NOWE noszę sama co by do nikogo nie mieć pretensji.Już nie raz mój M zgubiłby nasze zakupy. Także nie ufam nikomu hihihihi.
SZpilki to u mnie w garderobie stoją dla ozdoby. Ostatnio mam fazę na botki.......
izabela75 07:38, 20 mar 2014

ewakatowice napisał(a)
sama przycinasz kulasy bukszpanowe ?
czym je zasilasz?

Ja jestem Zosia-Samosia i wszystkie moje krzaczorki tnę sama.Mam super sprzęt .M zajmuje się trawą i opryskami(przecież nie mogę się podtruć, jakby co) i w tym roku ma za zadanie pozbyć się opuchlaków z mojego trawnika....A co!!!!!

Czasem trawkę sobię skoszę, akurat to lubię robić.Co prawda mysle o zakupie takiej kosiarki co sama to będzie robić.Zastanawiam się nad takim cudem.A może ktoś już taką ma???????
izabela75 07:42, 20 mar 2014

A zasilam takim nawozem specjalnym do bukszpanów. Mam jeszcze taki ekstra specyfik który zawsze przy posadzeniu nowych roslin odrobinę mieszam z ziemią. Nazywa się on BodenAktivator, można go sypać pod wszystkie rośliny nawet domowe doniczkowe.Można sypać to nawet na trawnik.

izabela75 07:43, 20 mar 2014

Najlepszy przyjaciel każdego ogrodnika

izabela75 07:47, 20 mar 2014

Nooo i zacznie robić się kolorowo...... Nareszcie......