To zdjęcie powaliło mnie na kolana - stworzyliście cudowne miejsce!
Nawet brak liści na buczku nie umniejsza uroku całości, nie będzie nic przesadzone jak napiszę, że to metamorfoza roku!
Olu to zdjęcie wygląda jak namalowane....bosko jest..Dziewczyno, jak Ty to robisz, że wszystko czego się dotkniesz wychodzi zajebiście?....a ten rząd Red baronów wygląda wspaniale...gratulacje Olu
W naszych ogrodach dobiega końca czas wegetacji dlatego mogę sobie już pozwolić na małe podsumowanie sezonu. Umieszczam Cię pośród kilku koleżanek z forum na podium i wręczam Ci e-dyplom w kategorii: ,,Największa metamorfoza ogrodu 2015".
Gratuluję Ci, że w tak krótkim czasie dokonałaś tak wielu pozytywnie ocenianych metamorfoz.
Twoje podejście do ogrodu i do ogrodnictwa niech będzie dobrym przykładem dla innych adeptów tej sztuki.
Jeżeli komuś brakuje motywacji do zmian, to niech prześledzi uważnie wątek Oli.
Pozdrawiam.
Też tak twierdzę, stale podglądam i nieustannie się zachwycam. Dawno nie robiłam wpisów, ale śledziłam na bieżąco. Tyle zmian w ciągu jednego roku nikt nie dokonał i to jakich zmian. Macie przepięknie, podziwiam szczerze.