Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 19:40, 26 lut 2016

siakowa napisał(a)
ale tylko 3 dni jeszcze

ma być coś lepiej w przyszłym tygodniu ale szału nie pokazują dziś ręce kostniały przy robocie...
leon60 19:40, 26 lut 2016

lojalna_ napisał(a)
Olus to napisz mi jeszcze jak sie zwie Twoja molinia i juz mi sie nie pomyli ....a bylam pewna ze sobie zapisalam .....

na wysoka sie nastawiam to KF?

tak Jolu ta wysoka przy bajorku to KF
Zielona 19:46, 26 lut 2016

Podziwiam, Ola... Fundamenty z tamtych czasów potrafią być atomowe Zwłaszcza, kiedy Tato dla siebie samego je robił...
leon60 20:10, 26 lut 2016

Zielona napisał(a)
Podziwiam, Ola... Fundamenty z tamtych czasów potrafią być atomowe Zwłaszcza, kiedy Tato dla siebie samego je robił...

Marto kolejny rok przerabiamy po ojcu różne rzeczy i nie ważne czy w domu czy ogrodzie wszystko zrobione jest co najmniej ''dziwnie''... sama pomyśl po co pęki pod drewnianą szopę 50x50...

beata_m 20:15, 26 lut 2016

leon60 napisał(a)

Marto kolejny rok przerabiamy po ojcu różne rzeczy i nie ważne czy w domu czy ogrodzie wszystko zrobione jest co najmniej ''dziwnie''... sama pomyśl po co pęki pod drewnianą szopę 50x50...

wiesz może teraz zrobiłby inaczej u mnie rodzice powtarzają, że robiło się z tego co było ... a teraz można wybierać, przebierać itp itd
kolenjy kąt przechodzi przemianę a wydaje się, że już u Ciebie wszystko skończone dopracowane dużo jeszcze takich kącików czeka na metamorfozę czy to już końcówka?
leon60 20:22, 26 lut 2016

beata_m napisał(a)

wiesz może teraz zrobiłby inaczej u mnie rodzice powtarzają, że robiło się z tego co było ... a teraz można wybierać, przebierać itp itd
kolenjy kąt przechodzi przemianę a wydaje się, że już u Ciebie wszystko skończone dopracowane dużo jeszcze takich kącików czeka na metamorfozę czy to już końcówka?

Mojego jak zapytasz to mówi, że bieda była zbierało się materiały trzy lata a fundamenty czarne od cementu ehhh prawda jest taka że robił wszystko bez pomyślunku.
Prawie końcówka
nawigatorka 20:24, 26 lut 2016

Nowa perspektywa.super.a i słonko mialas.szczesciara
elzbieta_g 20:28, 26 lut 2016

leon60 napisał(a)

czy w domu czy ogrodzie wszystko zrobione jest co najmniej ''dziwnie''...

Olu znam to...remontuje rodzinny dom... i faktycznie tata powtarza , że w tamtych czasach wyboru nie było w materiałach i czasem jak coś rozwalimy by zrobić nowe to....włosy stają dęba
Zielona 20:29, 26 lut 2016

Teraz na pewno patrzy na Ciebie z dumą i uśmiechem.

Ostatnio w ogrodzie moich Rodziców /oczywiście pod wpływem mojego/ zachodzą ogromne zmiany. Wyobraź sobie, że kiedyś część warzywną Rodzice mieli oddzieloną niskim /40cm/ murkiem. Rozbierali go, by powiększyć część ozdobną. Pod takim niskim murkiem był fundament jak pod jakąś nośną ścianę I też się pytam...: po co?
Tato na to: a po co pytasz?
leon60 20:35, 26 lut 2016

nawigatorka napisał(a)
Nowa perspektywa.super.a i słonko mialas.szczesciara

z tego miejsca mniej więcej będą powiewały kłosy
słońca jak na lekarstwo ale glina jak u Ciebie