Dzieki za odpowiedz. Nigdy w zyciu nie osiagne takiego celu jednak ogladajac Wasz ogrod motywacja przynajmniej jakas jest. Zastanawiam sie czy ja jestem taka powolna czy to jest rzecz normalna ze przy nowo zalozonym ogrodzie jest tyle pracy
Olu wszystko pięknie-jak zawsze można u Ciebie nacieszyć oko. Barony w Twoich donicach to jakieś piekiełko-wyglądają dosłownie jak jęzory ognia. Gorąca kompozycja
pięknie wyglądają te trawy z jeżówkami Chciałam zapytać co jest posadzone w tej donicy? I ile sezonów mają twoje jeżówki?
Mąż mój (nie widząc twoich zdjęć ) wymyślił, żeby kupić do donicy przed domem (ok. 2m) właśnie różowe jeżówki, ja dobrałam trawki. Zastanawiam sie jednak czy jesienią nie przesadzić jeżówek do gruntu? I jak szybko rozrastają się jeżówki?
lubię oglądać twój ogród
Każdy ogród wymaga pracy ale jak sobie przypomnę ile nieraz było roboty wyburzeniowej, wycinek, nadsypywania itd. zanim coś zaczęliśmy właściwego robić to masakra.. nowy chyba lepiej zakładać, jak nie ma nic to ciężkim sprzętem wjedzie a u nas tony ziemi czy piachu pod kostkę przewoziliśmy taczką..
Dasz rady wystarczy chcieć