Tradycyjnie u Ciebie Olu wszystko prześliczne, od linijki . Napatrzyłam się. Napisz Olu proszę, jak sobie radzicie z cięciem wysokiego żywopłotu. Puściłam mojego za wysoko i nie daję rady nawet z drabiny, w nogach jest bluszcz i jej stabilność jest wątpliwa. Nie wiem, co zrobić z tym fantem.
Cześć Olu! Pięknie u Ciebie, ale to już wiesz Poradż mi Kochana czym podsadzić szpaler hortek Magical Moonlight? Myślę nad hakone All Gold albo rozplenicą Moudry??? Co według Ciebie lepsze?
Nasz jedyny najwyzszy zywoplot to swierki pospolite na tylach ( na tle oczka altany) przed nimi sa tuje maskujace betonowy plot. Tam jest przestrzen zostawiona na swobodny dostep maz obcina z bardzo wysokiej drabiny. Natomiast mamy do nich dostep rowniez zza ogrodu i tam juz ustawiamy rusztowanie. Robota paskudna i meczaca, byly juz te swierki sciete z wysokosci dobry metr... powoli gora zarasta ale nie wiem czy nie zrownany ich z reszta za jakis czas.
Mam Lime Light podsadzone rozplenica Hameln, na tylach Polar Bear sesleria jesienna Rozplenice bardziej zakrywaja hortensje kwestia tego co Ci sie podoba lub jaki efekt planujesz osiagnac. Ciezko doradzic