Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja codzienność - ogród Oli

Moja codzienność - ogród Oli

leon60 19:29, 03 lis 2014

Zbiorowo dziękuję za pochwały
Zwłok się pozbędę a kantów na razie nie pokazuję bo nie chcę mieć więcej forumowiczów na sumieniu
gusiarz 20:25, 05 lis 2014

Olu... ja nie mogę!!! do ciebie zaglądać. Na samej górze tych ciał leżę ja.... pocięta i rozdrobniona... boszeszszsz... miej litość... Jak ty to robisz??? Kiedy???
Jak to już ktoś, kiedyś... Leoś Zawodowiec!
mira 20:27, 05 lis 2014

Cofałam i cofałam i zobaczyłam kancik albo kancior - uff takie emocje mi nie wskazane - ale tak myślę że jaki trawnik taki kancik a czym ta ziemia jest wysypana - czy tak wygrabkowana?
choćby w styczniu to się zabiorę za kanty

pozdrawiam i dopinguj!
leon60 20:59, 05 lis 2014

gusiarz napisał(a)
Olu... ja nie mogę!!! do ciebie zaglądać. Na samej górze tych ciał leżę ja.... pocięta i rozdrobniona... boszeszszsz... miej litość... Jak ty to robisz??? Kiedy???
Jak to już ktoś, kiedyś... Leoś Zawodowiec!

Aga raz dwa trzy i gotowe a tak na serio to chwile schodzi by było jak należy
leon60 21:05, 05 lis 2014

mira napisał(a)
Cofałam i cofałam i zobaczyłam kancik albo kancior - uff takie emocje mi nie wskazane - ale tak myślę że jaki trawnik taki kancik a czym ta ziemia jest wysypana - czy tak wygrabkowana?
choćby w styczniu to się zabiorę za kanty

pozdrawiam i dopinguj!

Ziemia w łapkach przemielona i wygrabiona Kanciki teraz są na dłużej bo trawa wolniutko rośnie, szkoda że tak nie jest przez cały sezon

I mój przebarwiony buczek dla Was dziewczyny. Choć mały bardzo cieszy a przy okazji bałagan liściowy jaki co roku mam przez drzewa sąsiada... ale raz dwa trzy i się posprząta niech tylko ten okropny wiatr ustanie...

siakowa 21:07, 05 lis 2014

ojaaaaaaa liście

Pozdrawiam
gusiarz 21:25, 05 lis 2014

U nas już nie ma żadnych liści na drzewach.... zwiało wszystko dokumentnie, ale w sumie nie było jakichś potwornych wichrów... czas uruchomić kosiarkę
beta 21:32, 05 lis 2014

zaglądałam w przelocie i to w dodatku jednym okiem...ale powiem Ci Olka, że ciągle mnie zaskakujesz...a właściwie może powinnam powiedzieć, że utrzymujesz poziom?...klasę?...niesamowite są te Twoje kanciki...tez leżę trupem...a metamorfoza domu bardzo, bardzo udana...nieźle to sobie obmyśliłaś
pozdrawiam
katarzynkak 22:04, 05 lis 2014

Slicznie a liśćmi się nie przejmuj!Zgniją
Mathildis 15:06, 06 lis 2014

Zielona napisał(a)
Obrzeża porządkują równie ładnie, jak kanty. No i... nie wymagają odświeżania... Domyślam się, że pojawią się u Ciebie razem z nową kostką. Twój dom i ogród to taka przemiana Kopciuszka w Księżniczkę. Jak za dotknięciem magicznej różdżki. Szybko i spektakularnie. A wszystko bardzo w Twoim stylu. Kiedyś pokazałaś fragment swoich wnętrz i... teraz ogród, elewacja i przyszłe ogrodzenie - są spójne. Czy to jest Twój dom rodzinny? Jeśli tak, to jak reagują Rodzice na te zmiany?

zastanawiam się czy szukać tych wnętrz... na pewno będę piękne, ale czy ja to udźwignę?
Ola troszkę mnie u Ciebie nie było, ale pamiętałam, że masz wszystko pod kontrolą (przynajmniej w ogrodzie )... po przejrzeniu dziś Twojego wątku... nadal podtrzymuję to co wczoraj napisałam u siebie - dla swojego dobra nie powinnaś mieszkać w lesie... zaharowałabyś się kochana...

Odnowiony dom wygląda prześlicznie...