Jeśli mogę się wciąć. ja kupiłam cisy hicksi za 16 zł. i po posadzeniu i pierwszym cięciu wyglądały tak (mogę usunąć ja będzie Ci przeszkadzało). Tez kupione pod Poznaniem cen thuj nie znam bo ich nie lubię...
Ola witam - ogród Twój piękny. Podczytuję i inspiruję się. Mam także słup na działce tylko, że pojedyńczy i będę ściągać od Ciebie jak go kamuflować . Poza tym warzywnik przecudny. Mam pytanie czy kupowałaś na A. hortensje 2 czy 3 letnie? Dostałąm namiar od Iwonki i też chcę zamówić. Potrzebuję ich na 8 m i zastanawiam się czy warto wsiąść te 3 letnie...
Przy widocznych ścianach na wysokości ok 80 cm tak by je zasłonić, na dwóch pozostałych ok 40/50 by było widać kwiaty wewnątrz - rosną tam tulipany i róże - cisy już są znacznie szersze ale jeszcze się nie stykają. te cisy kojarzą mi się z młodszą córką bo ich zakup to była jej pierwsza wizyta w szkółce (miała 5 dni) i wtedy je posadziłam
Witam właścicielkę słupa
Podglądaj i inspiruj się do woli, będzie mi bardzo miło. Co do hortensji kupowałam sadzonki trzyletnie gdyż zależało mi na tym by bardzo nie odbiegały od tych które już miałam posadzone rok wcześniej. Były ładnie rozkrzewione i myślę, że szpaler w tym roku bardziej się wyrówna.
Jak widziałaś Iwonka kupiła sadzonki dwuletnie i niczego zarzucić im nie można także decyzja należy do Ciebie