Mala_Mi
19:23, 24 mar 2014

Ja mam jedną odmianę, która na 100% nie ma krewetek.. ale po zimie wygląda brzydko.. i muszę ja ciąć ze starych liści.. jak sie zastarzała (a niedzielona, nie nawożona.. sobie rośnie ma już 5 lat.. czyli 5 zim przeżyła) to tam gdzie ma bardziej mokro i bardziej wygwizdowo.. to sterczą same kikuty.... ale już sie zbiera do życia... ten typ tak zawsze ma.. Wiem, że nie ma krewetek, bo te najbrzydsze postanowiłam wykopać i zamienić na rozsadki zeszłoroczne, a te wykopane podzielić. Rozebrałam na części pierwsze 
Za to krewetki znalazłam na ... liriope.. a raczej pod liriope.. chciałam przesadzić, bo zaatakowały jak perz azalie..
Deszcz pada od południa.. nie zdążyliśmy wysiać nawozu.. szkoda.. zapowadaja śnieg i -3.. oby nie , szkoda magnolii..

Za to krewetki znalazłam na ... liriope.. a raczej pod liriope.. chciałam przesadzić, bo zaatakowały jak perz azalie..
Deszcz pada od południa.. nie zdążyliśmy wysiać nawozu.. szkoda.. zapowadaja śnieg i -3.. oby nie , szkoda magnolii..