Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Slawko 22:59, 29 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)

Sobie tak myślę, że "delikatnie" poprosiłbym tego oto Pana o eksmisję z tego to leżaczka i sam bym w nim zasiadł i podziwiał te piękne widoczki w Twoim ogrodzie Pozdrawiam
Też myślę, co by mogło zastąpić kosaćce ale jak na razie pustka w głowie
Madzenka 23:11, 29 lip 2013

kaisog1 napisał(a)
Madżenka zaglądam Na temat żab lepiej sie wypowiadać nie będę U nas są ich tysiące

Nawet w takiej ilości raczej pożyteczne
Syla 23:11, 29 lip 2013

Ale mi się marzy aby jak ten Pan powyżej poleniuchować , nawet bez słuchawek Myślę , że to tak szybko u mnie nie nastąpi .... mało mam sił i pomysłów brak aby to wszystko przyspieszyć .... ściskam mocno Marzen
Madzenka 23:15, 29 lip 2013

Gabisia napisał(a)
Pada deszcz!!!!!!

Gabi chyba określenie nieadekwatne...
Jak dmuchnęło to niemal mi drzew z korzeniami nie wyrwalo... Bambusy leżą na rabatach, kanapy odfrunęły, wielkie donice z bukszpnami leżą... I znów będę wybierać bialy żwirk z rabat... Poduch z kanap to chyba po calym osiedlu będę szukać. Strat nie widać bo ciemno, światło wyłączone, Tytus z nami śpi w sypialni bo się pierwszy raz wystraszył....zwymiotowal ze strachu.

Umyta w zimnej wodzie (pompy bez prądu nie dzialają) leżę szczęsliwa, że mi dachu nie zerwało..... I że się nawozy ropuszczją bo oczywista oczywistość że posypałam...
Syla 23:16, 29 lip 2013

Marzena2007 napisał(a)
Rabata bez kosaćca Będę Was tą rabatą teraz męczyć

takie mordęgi uwielbiam a i mi się przypomniało , że do tych moich rozplenic na brzózkowej poza kulkami i hostami będzie rozchodnik taki czerwoniasty , bo mi się spodobał
Madzenka 23:16, 29 lip 2013

Slawko napisał(a)

Sobie tak myślę, że "delikatnie" poprosiłbym tego oto Pana o eksmisję z tego to leżaczka i sam bym w nim zasiadł i podziwiał te piękne widoczki w Twoim ogrodzie Pozdrawiam
Też myślę, co by mogło zastąpić kosaćce ale jak na razie pustka w głowie

Ten Pan się przyspawal do leżaczka i ogrodu i żony

Koncepcja na kosacca jest, częściowo wykonana, reszta jutro po wielkim sprzątaniu ogrodu....
Konstancja30 23:18, 29 lip 2013

grunt, że nawozy rozpuści ...

ale że tak dmuchnęło ... no ja myślałam, że to tylko u nas ... ... u nas natenczas cisza ...
Madzenka 23:19, 29 lip 2013

Syla napisał(a)
Ale mi się marzy aby jak ten Pan powyżej poleniuchować , nawet bez słuchawek Myślę , że to tak szybko u mnie nie nastąpi .... mało mam sił i pomysłów brak aby to wszystko przyspieszyć .... ściskam mocno Marzen

Sylwuś a po co tak pędzić Ja wczoraj cały wieczor leżakowalam i nawet komary mnie nie były w stanie wypędzić z kanapy... Za rok Ty leżysz , obiecuję Poleżysz już zimą w ogrodzie zimowym
Slawko 23:20, 29 lip 2013

He... też się temu Panu wcale nie dziwię
U mnie na razie cisza przed burzą ale już widać błyski Polać by mogło ale wichury już bym nie chciał To nic tylko muszę oczekiwać na efekty... i jak tu żyć
Madzenka 23:21, 29 lip 2013

Konstancja30 napisał(a)
grunt, że nawozy rozpuści ...

ale że tak dmuchnęło ... no ja myślałam, że to tylko u nas ... ... u nas natenczas cisza ...

U nas jeszcze grzmi... Okien nie otworzę.... Gotuję się z gorąca... I żaluzji na dole nie mam jak zasłonic... Przecieź prądu nie ma... Dobrze że mobilny net jest i ....że się nawóz rozpuszcza