Aga, Ewa, Mala Mi lista sprawdzona, buziaki
Iwona i Selly dziekuje, zapraszam częsciej. Muszę odświeżyć wizytówkę bo mocno nieaktualna.... W rok ogród znów się bardzo zmienił, trochę rewolucji ogrodowych na rabatach było...
Polinka carexy kupuj w ciemno... Wszystkie piekne nawet zimą. Jeśli chcesz calkowicie zimozielone to carex morrowi variegata lub ice dance. Jeśli zimozielone w łagodne zimy to evergold lub ptasie łapki czyli otnithopoda. Jelsi takie ktore wiosną trzeba obciąć lub wyczesać to mój ulubiony frosted curls lub amazon mist. Jeśli brązowe to comans lub bronze firm. Mam wszystkie, wszystkie pięknie, niezawodne i wszystkie rosną w róznych miejscach w bukszpanach... Teraz testuję jeszcze montana.
Pooglądaj na pinterest moją tablicę grasses, mam je chyba wszystkie przypięte.
Ps praire fire chyba padła zima....czekam czy odżyje, bo byla piekna pomarańczowa jesienią.... I nie kupuj rubrum bo wszystkie wymarzają.
Wszystkie lubie i jeszcze nie jestem gotowa wybrać tę, ktora jest najpiekniejsza.
Madżen wielkie dzięki za podpowiedz. Będzie ice dance lub morrowi variegata, muszą być zimozielone cały czas i w każdą zimę W tym roku łyso było okropnie.