Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

baraga1904 07:18, 22 maj 2014

...o rany....właśnie....jeszcze dopisac muszę skubanie przekwitniętych rh do listy prac....
...Madżen Ty i emeytura??? impossible....
...miłego imprezowania...
Pszczelarnia 08:24, 22 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)
No to moje małe CHFSH

Madżenn, , brak mi słów na Ciebie . Niech żyje ChFSh!
Malgosik 09:50, 22 maj 2014

Marzena2007 napisał(a)

Marzena a te rabaty to mas trochę podniesione?
Czy te rośliny same robią takie wrażenie?
Żurawki, bergenie itp.
Selly 10:09, 22 maj 2014

Madżenka, wydaje mi się , że u Ciebie rosną śliwki w odmianie PISARDII. Czy one mają raczej bordowe czy może brązowe liście ? Kupiłam sobie takie trzy , ale moje w tej chwili mają liście brązowo-zielone ( khaki), a spodziewałam się efektu bordo ?
Powiedz , jak to jest u Ciebie , bo moje mnie tak rozczarowują, że zastanawiam się nad wymianą na odmianę Nigra. Te na pewno są bordowe.
agam 11:43, 22 maj 2014

Selly napisał(a)
Madżenka, wydaje mi się , że u Ciebie rosną śliwki w odmianie PISARDII. Czy one mają raczej bordowe czy może brązowe liście ? Kupiłam sobie takie trzy , ale moje w tej chwili mają liście brązowo-zielone ( khaki), a spodziewałam się efektu bordo ?
Powiedz , jak to jest u Ciebie , bo moje mnie tak rozczarowują, że zastanawiam się nad wymianą na odmianę Nigra. Te na pewno są bordowe.

Odpowiem za Marzenkę. Pissardi na pewno ma bordowe liście. Mąż kupił mi kiedyś niby Pissardi, ale jej liście są brązowo-zielone. Po trzech latach zaczęła owocować i okazuje się że to Prunus "Hollywood". Pissardi też w końcu zakupiłam i jej liście są bordowe .
MAD 12:18, 22 maj 2014

Twój ogród to jedna wiekla inspiracja. Śledzę od dłuższego czasu. Przepięnie jest! Niesamowite jak wszystko się u Ciebie rozrosło... Zrobiło się tak przytulnie, kameralnie.
gusiarz 12:50, 22 maj 2014

Marzenko WFSh najpiękniejsze

W...jak Wrocław of kors
nicol21 13:04, 22 maj 2014

Marzenka - pięknie jest! i własna cześć wystawy a'la Wrocław i reszta ogrodu, i orliki też! Nic tylko wyciągnąc się u Ciebie na kanapie w ramach popołudniowej kawy!!! Kiedy Ty masz czas na prace poza ogrodem Wszystko tak wymuskane że hoho!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
ewa004 13:11, 22 maj 2014

Kiedy Ty to wszystko ogarniasz ????
Ogród masz tak wymuskany jak byś od rana do wieczora w nim robiła
Chwasty u Ciebie nie rosną ???
dorciabe 13:13, 22 maj 2014

Madżen, byłam, oczęta nacieszyłam pomachałam